cosmeticele organice
Cosmeticele organice sunt produse 100% naturale, spre deosebire de cele „naturale” pe care le găseşti în comerţ şi care au de obicei un singur ingredient natural şi mai multe ingrediente chimice. Ingredientele din compoziţia cosmeticelor organice au fost cultivate fără îngrăşăminte, pesticide sau alte chimicale, fiind extrase prin metode naturale. Pe lângă acest fapt, cosmeticele organice sunt obligatoriu certificate de către cel puțin una dintre organizaţiile autorizate în domeniu şi sunt etichetate ca atare.

De ce sunt apreciate produsele organice?

Studiile au demonstrat faptul că ingredientele organice au în compoziție un procent mare de vitamine, nutrienţi şi antioxidanţi ce ajută sistemul imunitar să lupte împotriva bolilor de ordin metabolic, hormonal, neurologic, precum şi împotriva mai multor tipuri de cancer. Se cunoaște faptul că ingredinentele de ordin organic se armonizează perfect cu organismul uman și sunt benefice pentru persoanele cu piele sensibilă. Cosmeticele organice nu conţin compuşi chimici, care în cantităţi mari, datorate utilizării lor zilnice şi pe o perioadă mai îndelungată a produselor de acest fel, devin toxice pentru organism.

De ce să alegi cosmeticele și produsele de îngrijire organice?

Nu trebuie să recurgi la o avalanșă de poțiuni și loțiuni, peelinguri chimice sau chirurgicale pentru a obține piele proaspătă și stralucitoare. Cu toate acestea, dieta și exercițiile fizice ar trebui să aibă un rol vital în regimul de îngrijire și înfrumusețare al pielii. Pe lângă exercițiile zilnice care îmbunătățesc circulația sângelui, asigurați-vă un regim alimentar sănătos și un consum necesar de proteine, grăsimi sănătoase (cum ar fi uleiurile omega-3 din pește sau uleiuri din semințe), glucide complexe și fructe pe parcursul zilei. Cosmeticele organice ajută la înfrumusețare, fiind bogate în nutrienți, oferă pielii elasticitate, prospețime și hidratare. Vitaminele, mineralele și substanțele nutritive din produsele BIO oferă protecție prematură efectului de îmbătrânire al pielii, oferind un aspect tineresc pe durata utilizării lor.

Cosmeticele organice oferă un parfum natural și plăcut

Atunci când vine vorba de produsele de îngrijire personală, multe persoane iau în calcul parfumul (mirosul/aroma) produsului respectiv. Mirosurile produselor cosmetice non-organice constă într-un amestec de substanțe chimice, iar aceste substanțe chimice pot fi inhalate pe tot parcursul zilei de către persoanele care poartă astfel de produse de înfrumusețare. Aromele sintetice sau artificiale expun organismul la o serie de efecte toxice, iar unele cercetări afirmă faptul că există legătură între acestea și cancer, tulburări ale sistemului nervos, alergii și malformații congenitale. Nu doar că oamenii inhalează aceste substanțe chimice în plămânii lor, ci își expun pielea la acești compuși toxici, de asemenea. Atunci când alegeți produse cosmetice, întotdeauna asigurați-vă că mirosurile sunt derivate din ingrediente 100% naturale. Uleiurile esențiale sunt, probabil, unele dintre cele mai apreciate și căutate parfumuri naturale din lume și cele mai concentrate din punct de vedere al aromei.

Pe lângă cosmeticele organice pe Canar vei găsi și parfumuri originale pentru bărbați.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *