Hugo Boss Inter Milano

Hugo Boss a încheiat un parteneriat cu clubul de fotbal Inter Milano. Brand-ul se va ocupa timp de doi ani de vestimentația jucătorilor, antrenorilor, managerilor și a echipei tehnice. Ei vor purta costumele Hugo Boss de la începerea sezonul 2019/2020 din seria A, la evenimentele oficiale ale clubului precum și la competițiile europene.

Hugo Boss parter oficial al clubului de fotbal Inter Milano

Din linia „Create Your Look” au ales un costum albastru foarte închis, o cămașă albastră dintr-un bumbac elastic și o cravată bleumarin, din mătase, cu emblema clubului de fotbal Inter Milano. În completarea acestei ținute, Hugo Boss a creat o altă combinație vestimentară care cuprinde pantaloni închiși la culoare și pulovere cu gulerul rotund.

Toate ținutele, create special pentru Inter Milano, vor fi disponibile în magazinele Hugo Boss din Roma, Milano, Florența și Verona.

Având în vedere fotografia de mai sus, personal, aș fi ales o cămașă albă și o batistă de buzunar din aceeași nuanță. Sunt conștient că s-a mers pe ideea de uniformă, etichetă Boss, dar acest gen de ținută care se apropie de „all black” nu mi s-a părut cea mai inspirată.

„Inter Milano este una dintre cele mai legendare și de succes echipe de fotbal din lume. Din acest motiv ei se mulează perfect pe brand-ul nostru și suntem fericiți să avem parteneriatul cu această echipă excelentă” a declarat Volker Herre, managing director Hugo Boss Europa de Sud.

„Parteneriatul cu Hugo Boss confirmă strategia Inter-ului de a se alia cu brand-uri de calibru mare”, a declarat Alessandro Antonello, corporate CEO de la Inter Milano.

Inter Milano este ultima achiziție din portofoliul Boss al colaborărilor pe care le are cu echipele de fotbal. Hugo Boss mai are parteneriate cu echipele de fotbal: Real Madrid, Paris Saint-Germain, FC Bayern și Tottenham Hotspur.

Cum ți se par ținutele create de Hugo Boss pentru echipa Inter Milano?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *