Sacou Ego Căptușeală Mătase
Săptămâna viitoare, într-un grup restrâns, EGO va sărbătorii 4 ani de existență. În cadrul acestui eveniment EGO vor prezenta sacoul cu căptușeală de mătase, plăcerea vinovată a gentlemanului contemporan.

Încă de la începutul secolului XIX, eleganța masculină se definește prin costume bine croite, realizate din țesături naturale, completate de accesorii lucrate manual din piele, mătase sau metal și înnobilate de atitudinea pedantă a purtătorului.

Sacoul cu căptușeală de mătase

Trecerea timpului și-a pus amprenta în ceea ce privește tradiționalismul în modă, iar ultimele decenii au adus o preocupare deosebită a creatorilor de modă de a personaliza costumul masculin și a oferi cele mai plăcute senzații purtătorului.

3_Deschis
Sezonul primăvara/vară 2014 oferă bărbaților EGO experiența purtării sacoului cu căptușeală de mătase naturală. Calduroasă iarna și răcoroasă vara, mătasea naturală este considerată, de peste 5.000 de ani, „regina tuturor țesăturilor”. Finețea și prețiozitatea sa nu au fost egalate până acum de nicio altă fibră artificială.

 

Pe lângă plăcerea purtării sale chiar și în cele mai călduroase zile, sacoul cu căptușeală de mătase EGO se remarcă prin aspectul său modern conferit combinațiile cromatice și imprimeurile complexe.

Mai multe detalii îți voi oferi după eveniment.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *