Dsc_0118

Am ajuns la Transilvania (județele Sălaj, Brașov, Sibiu), Crișana (județele Bihor și Arad) și Banat ( Caraș – Severin) în cadrul competiției Stil Masculin și The Urban Ties caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.

Regulament

Concursul începe azi, adică 03.04.2014 și se va termina în data de 17.04.2014 ora 23:59 pe zona Transilvania (județele Sălaj, Brașov, Sibiu), Crișana (județele Bihor și Arad) și Banat ( Caraș – Severin). Cei care mai doresc să se înscrie, o mai pot face până la data de 13.04.2014.

Votarea se face în felul următor: trebuie să dai click pe ținuta sau ținutele care îți plac și să apeși butonul de like. Câștigătorul se va alege după următoarea formulă: 30% votul publicul și 70% votul meu+ un reprezentat UrbanTies. În caz de nereguli, există riscul ca participantul să fie descalificat.

Regulile se pot schimba pe parcursul concursului.

Premii

Fiecare finalist va primi un premiu cu produse în valoare de 540 de lei formate din  cărți în valoare de 200 lei de la Stil Masculin plus produse în valoare de 340 de la UrbanTies (în funcție de stocul disponibil).

Rezultatele oficiale, vor fi publicate în data de 21.04.2014. Câștigătorul va intra automat în finală pentru un premiu mult mai mare.

Pentru cei care vor să se mai înscrie la următoarele ediții locale, îi invit să o facă până în data de 21.04.2014 sau 13.03.2014 pentru Transilvania (județele Sălaj, Brașov, Sibiu), Crișana (județele Bihor și Arad) și Banat ( Caraș – Severin).

Am o mare rugăminte. Vreau să vă gândiți de mai multe ori ce fel de fotografii veți trimite pentru concurs deoarece acestea nu se retrag și nu se vor schimba. Fiecare concurent trebuie să aibă șanse egale. Consider că ați avut timp suficient pentru pregătirea fotografiei. Regulamentul îl veți găsi aici.

Ordinea participanților este aleatorie.

Update

S-a înscris concurentul cu numărul 17.

1) Stanciu Patrick

Sergiu Patrick
Stanciu Patrick

2) Haidu George

Haidu George
Haidu George

3) Dragos

Dragos
Dragos

4) Valentin Heller

Valentin Heller
Valentin Heller

5) Stanuca Mario

Stanuca Mario
Stanuca Mario

6) Roncea Sebastian Florin

Roncea Sebastian Florin
Roncea Sebastian Florin

7) Marian Paul Adrian

Marian Paul Adrian
Marian Paul Adrian

8) Heinrich Sorin

Heinrich Sorin
Heinrich Sorin

9) Hanga Cristian

Hanga Cristian
Hanga Cristian

10) Cotinghiu Dragos

Cotinghiu Dragos
Cotinghiu Dragos

11) Ciobotaru Sergiu

Ciobotaru Sergiu
Ciobotaru Sergiu

12) Chirila Richard

Chirila Richard
Chirila Richard

13) Borozan Adrian

Borozan Adrian
Borozan Adrian

14) Alin Tintesan

Alin Tintesan
Alin Tintesan

15) Micorici Răzvan

Micorici Răzvan
Micorici Răzvan

16) Man Nicolae

Man Nicolae
Man Nicolae

17) Malita Florin

Malita Florin
Malita Florin

 

Cine crezi că merită să câștige premiul în valoare de 540 de lei oferit de The Urban Ties și Stil Masculin?

Related Posts

8 thoughts on “Alege cel mai bine îmbrăcat bărbat din Transilvania

  1. Lol spune:

    Roncea ala are cravata zici ca e a lui bunicaso. E asa mare fata de guler…zici ca e circar…Al doilea nasture e incheiat de la sacou..Blugii bagati in cizme…e nasol nu inteleg de ce are atatea like’uri. 13-14-15 cei mai buni

  2. Raphael Angel spune:

    de ce toti care se pozeaza langa un perete tin un picior pe perete, il sprijina sa nu cada?,ridicol, sau ei or crede ca au o atitudine interesanta si irezistibila :))? altii sunt cu pantalonii suflecati pana la glezne, de ce nu pana la genunchi? penibil , si-or fi luat marimea gresita

  3. tu vorbesti? care nici macar nu ai poza de profil? Nici nu vreau sa imi imaginez cum arati si cum te imbraci.

  4. Raphael Angel spune:

    Valentin Heler nici nu tb sa-ti imaginezi ,poza de profil nu am pus pt. ca nu am avut timp sa-mi fac selfie in buda la oglinda. ma imbrac cu haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *