Don Men

Pentru că trebuie să avem stil și atunci când suntem în vacanță, am ales 5 articole de la Don Men care nu ar trebui să lipsească din valiza ta. Majoritatea elementelor au fost alese din motive practice și care ne aduc un plus de stil indiferent de situație.

Când temperaturile devin foarte mari, trebuie să te concentrezi pe funcționalitatea hainelor. Bineînțeles, este foarte important și ce punem pe noi. O cămașă cu mânecă scurtă, maiou sau o pereche de șlapi nu vor rezolva problema. Trebuie să nu uităm că trăim într-o societate și e necesar un minim de decență. Bineînțeles, nici la bustul gol nu este o soluție.

5 articole pentru tine de la Don Men

1) Cămașa din in

Img_0215_1
5 articole pentru tine de la Don Men

Inul a oferit protecție împotriva temperaturilor ridicate din perioada Egiptului Antic. Acest material a fost folosit și la păstrarea și conservarea mumiilor.

Printr-un proces riguros, se obține această fibră naturală care respiră și este durabilă. Cred că este unul dintre materialele care te vor ajuta în lupta pe care o duci cu temperaturile ridicate. Este un material ușor care respiră și are o textură unică șifonată care atrage atenția că este un material de vară.

Unii bărbați nu agrează inul pentru că se șifonează prea tare, dar de fapt acesta este unul dintre plusurile inului.

Conform stilului tradițional, îți recomand să NU porți cămașă și sacou din in în aceași combinație pentru că arată ciudat.

Avantaje:
– Un material ușor și care respiră
– Este cea mai bună soluție vara
– Se usucă rapid

Cămașa de in o vei găsi în diverse nuanțe precum alb, roz, albastru, turcoaz, mov, etc.

Dacă ești la prima cămășa din in alege-o pe cea albă, dacă ești la a doua alege un roz, mov, albastru sau verde. Este important ca alegerea să o faci în funcție de hainele pe care le ai deja în garderobă.

Cămașa din in o poți purta atât la pantaloni scurți precum și la cei lungi. Ea mai merge purtată și sub un sacou de bumbac seara, dacă vremea îți permite acest lucru. Recomandarea mea este să te concentrezi doar pe cămășile cu mânecă lungă.

2) Tricoul polo

Don Men
articole pentru tine de la Don Men

Tricoul polo consider că este cea mai bună variantă pe timp de vară. Cel puțin eu fac față căldurii mai bine dacă port tricouri polo din bumbac.

Sunt tricouri polo închise la nuanță, precum negru și bleumarin care deși arată bine pe anumiți bărbați nu sunt culori de vară. Mi-ar plăcea să văd mai multă culoare.

Personal am atracție pentru nuanțe precum albastru, verde sau turcoaz.

Vara este anotimpul care ne permite să experimentăm din punct de vedere al nuanțelor și acest lucru îl aștept și din partea ta.

Tricourile simple  sunt considerate ca și nivel de eleganță pe o treaptă inferioară. Sunt perfecte pentru ținute casual și doar atât. Te rog să eviți tricourile prea decoltate pentru că nu sunt atrăgătoare. Trebuie păstrată o linie a masculinității foarte clară.

Dacă ai de ales între o cămașă cu mânecă scurtă și un tricou polo alege întotdeauna tricoul. Garantat vei câștiga mai multe puncte purtându-l.

Tricoul polo nu se poartă cu gulerul ridicat.

3) Pantalonii scurți

Img_0147_Bun_3
articole pentru tine de la Don Men

În niciun caz să nu te gândești să porți pantaloni trei sfert pentru că nu vei rezista căldurii mai bine față de cei lungi și nu sunt mai eleganți față de cei scurți.

Dacă nu eşti încrezător în corpul tău, poţi alege negrul şi bleumarinul. Aceste culori sunt clasice şi te ajută la formarea unei garderobe versatile.

Nu purta pantaloni scurți confectionati dintr-o pereche veche de jeanși deoarece acest stil nu a fost niciodată la modă. În aceași categorie intră și pantalonii scurți de ciclist.

Pantalonii scurți pot fi asortați cu o mulțime de cămăși sau tricouri. Încearcă să îți depășești granițele și pe cât
posibil să nu porți pantaloni scurți la întâlnirile formale.
Când porți pantaloni scurți, încearcă să renunți pe cât posibil la șosetele lungi. În primul rând nu este estetic să
porți șosete lungi la pantaloni scurți și în al doilea rând, nu are rost să porți acel adaos de material pentru a
favoriza piciorul să transpire

4) Pantaloni lungi

Img_9476_Bun
articole pentru tine de la Don Men

Uită cel puțin pentru câteva zile de pantaloni formali și alege-i pe cei lejeri de vară. De pantalonii lungi vei avea nevoie atunci când ieși seara la un restaurant sau într-un club. Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca un bărbat să poarte pantaloni scurți în club.

Gama cromatică este foarte variată și pot fi ușor asortați la cămașa din in sau la tricoul polo.

Alege-ți pantalonii deschiși la culoare în special pe cei albi.

5) Brățările

_Mg_5157

Brățările sunt deja un lucru obișnuit pe mâna unui bărbat. Pe lângă faptul că brățara este un accesoriu care ne exprimă personalitatea, aceasta  este elegantă și aduce un plus de stil purtătorului. În mod special vara când purtăm din ce în ce mai puține haine, accesoriile sunt printre puținele lucruri care pot transmite ceva despre noi.

De exemplu, dacă ești la mare pe plajă, rămâi cu două lucruri: slipul și brățara. În locul tău, aș prefera să am ceva pe mână.

Aceste propuneri au fost realizate cu sprijinul DON Men’s Fashion Corner.

Related Posts

3 thoughts on “5 articole pentru tine de la Don Men

 1. Adrian+Ciorita spune:

  Interesant !O sa fac o vizita acestui magazin.Totusi nu gasesc curelele la ei pe site

  1. Laci spune:

   Vizita se face pe baza de programare. Vei gasi pe site unele modele de pantaloni care vin la pachet cu o curea https://www.don-men.com/pantaloni-barbati/pantaloni-online/pantaloni-casual-friday-don-155.html

 2. Doru spune:

  Tricoul polo se poarta bagat in pantaloni sau peste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *