Ia-Ti Plusul De Energie Pe Timpul Verii

În cazul în care ești în pană de idei despre ce produse de îngrijire să folosești, pe piață a apărut ceva cu totul special. Deoarece ești o persoană specială, este foarte important ca fiecare  dintre produsele pe care le folosești să fie adecvate stilului tău de viață, inclusiv cele de îngrijire. Astfel, pentru tine s-a conceput AVON SPORT Bold Focus, care oferă plusul de energie și se adresează bărbatului dinamic, îndrăzneț, care se află tot timpul în centrul atenției. Produsele din această gamă te vor ajuta să te simți și să arăți proaspăt în fiecare moment al zilei, ajutându-te să întâmpini fiecare zi cu energie la cote înalte.  

Ia-ti plusul de energie pe timpul verii

Cotele înalte de energie îți sunt oferite de aromele fresh și revigorante pe care le conține AVON SPORT Bold Focus. Aceste produse îți oferă destulă energie pentru a duce la capăt sarcinile zilnice indiferent dacă ești în vacanță sau acasă cu familia.

Noua gamă de la Avon este formată din gel de duș pentru păr și corp, apă de toaletă și deodorant cu bilă.

Sport Bold Focus_Gel Dus
Ia-ti plusul de energie pe timpul verii

Precum am menționat și în articolele precedente, îmi plac produsele care fac parte din aceași gamă pentru că au aceleași arome, deoarece combinate împreună prelungesc și întăresc persistența acestora.

Noua gama face parte din categoria proaspăt-lemnoasă și conține: busuioc, vetiver, lemn de cedru.

Îți recomand să arunci o privire și peste gama Avon Men Essentials, AVON Men Pro Sport Special Edition sau apele de toaletă Elite Gentlemen și Black Suede Touch.
Mai multe detalii despre gama Avon Sport poți găsi pe site-ul https://avon.ro/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *