Gheorghe Hagi Pe Teren Pepsi Fotbal

Cu o tradiție solidă în susținerea tinerelor talente din fotbal la nivel național și internațional, Pepsi a realizat anul acesta în cadrul platformei Next 11 activități online și offline prin care a invitat tinerii iubitori de fotbal să-și arate pasiunea față de sportul rege oriunde şi oricând. Aplicaţia de Facebook„Next 11 – Pepsi premiază pasiunea pentru fotbal″a fost creată cu scopul de a premia pasiunea jucătorilor din toată ţara pentru sportul rege. În doar trei săptămâni, în aplicaţie s-au înscris 6383 de tineri care au format 1384 de echipe. Cele mai norocoase dintre acesteaau avut şansa să fie vizitate pe teren chiar de Gheorghe Hagi, care a jucat fotbal alături de fiecare.

Pepsi adună românii pasionaţi de fotbal în aplicaţia Next 11

„Fotbalul este un sport foarte iubit de români,practicat cu pasiune oriunde şi oricând, în spatele blocului, pe terenul școlii sau în parcuri. Prin aplicaţia Next 11, Pepsi a oferit tinerilor pasionaţi de fotbal o platformă în care să se poată reuni cu prietenii pentru a se bucura de acest sport, având chiar șansa să se întâlnească cu Gheorghe Hagi pe teren. Astfel, Pepsi a reușit să transforme visul unor tineri în realitate, dovedind încă o dată susținerea pe care o are față de fotbalul românesc şi educarea tinerelor talente, indiferent de mărimea terenului de joc”, a declarat Adriana Nestoriuc,Associate Marketing Manager CSD & Juices Romania.

Hompage Aplicatie Next 11

În perioada mai – iunie 2014, tinerii pasionaţi de fotbal s-au putut înscrie alături de prietenii lor în aplicaţia Next 11 de pe pagina de Facebook Pepsi. Tot ce trebuiau să facă era să menţioneze în aplicaţie unde urmează să joace (data, ora şi locul exact) pentru a putea primi vizita Pepsi cu premii care alimentează pasiunea pentru sportul rege: doze de suc, mingi de fotbal cu autograful lui Gheorghe Hagi, echipamente Next11 şi chiar vizita lui Hagi pe teren. Pe parcursul celor trei săptămâni, 1384 de „căpitani de echipă″ din 476 de localităţi din toată ţară şi-au programat meciurile în aplicaţia Next 11. Cele mai multe înscrieri au fost înregistrate în Bucureşti, urmat de Galaţi şi Iaşi. Cea mai mare parte din utilizatorii înscrişi au fost băieţi, dar şi fetele s-au dovedit a fi pasionate de fotbal înscriind echipe în aplicație. Majoritatea utilizatorilor (83%) aveau vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani.

Chiar în prima săptămână de la lansarea aplicaţiei, Gheorghe Hagi a surprins pe teren o echipă norocoasă, care a avut onoarea de a juca alături de regele fotbalului românesc. Prin câteva pase şi goluri, Hagi le-a oferit tinerilor o experienţă de neuitat și mingi cu autograf ca amintire.

Gheorghe Hagi Cu Fanii

Pepsi împreună cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi şi-au luat un angajament faţă de viitorul fotbalului românesc. Acest angajament are un nume: Next 11 – Echipa Viitorului, platforma care îşi propune să ofere condiţiile optime de pregătire generaţiilor viitoare de jucători de top în fotbalul internaţional prin investiţia din prezent în tinerii cu potenţial. Pepsi este primul și cel mai consecvent susținător al proiectului Next 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *