Un gentleman se uita la meci, dar nu uita de iubita lui

Dacă nu mă înșel, fotbalul este printre cele mai urmărite sporturi din lume. Unele echipe de fotbal au investit în imagine prin intermediul unor echipamente de excepție, noi am investit timp și energie în vizualizarea meciurilor de fotbal din cadrul campionatului modial din Brazilia alături de prieteni și câteva beri. Tot în același timp, am neglijat-o pe cea care se trezește dimineața înaintea noastră, ne pregătește cafeaua, ne calcă cămașa și ne sărută dulce înainte de a ieși pe ușă. Da… este vorba de partenera noastră de viață care ne este alături atât la bine precum și la rău mai ales dacă echipa noastră favorită a pierdut.

Un gentleman se uita la meci, dar nu uită de iubită

Mâine, 08.07.2014, începe prima semifinală și vine momentul în care o vei ignora din nou. M-am gândit la o soluție care te va face pe tine fericit (pentru că scapi de ea pentru moment)  și pe ea împăcată (prin faptul că nu o ignori în totalitate).

Un gentleman se uita la meci, dar nu uita de iubita lui
Un gentleman se uita la meci, dar nu uită de iubită

De multe ori bucuria unei femei constă în gesturi simple precum a primi flori și atunci când nu aniversează ceva. Am auzit o poveste despre un soț care i-a dăruit o floare zilnic soției. Asta nu înseamnă că trebuie să faci și tu la fel, dar acordă-i puțin mai multă atenție. Mihaela Rădulescu a specificat că femeile sunt ușor de păcălit. Tu ce părere ai?

Dacă pui preț pe felul în care arăți, Floria te încurajează să te comporți ca un gentleman, chiar dacă te uiți la meci, și în alte momente și să oferi flori femeilor din viața ta, chiar dacă este o perioadă în care fotbalul îți ocupă atenția și timpul.

Pentru a verifica dacă ești un adevărat gentleman, promoterițe îmbrăcate în echipament de arbitru vor da cartonașe galbene sau roșii bărbaților surprinși la terasă, care nu au mai oferit de multă vreme flori iubitelor lor.

_voucher cartonas galben
Un gentleman se uita la meci, dar nu uită de iubită

Astfel, Floria au lansat selecția de buchete special concepută această campanie . În plus, buchetele de flori sunt însoțite cu mesaje de dragoste în ton fotbalistic, pe care le poți transmite iubitei.

Dacă nu vrei să primești și tu un cartonaș, surprinde-o cu un buchet –efectul va fi spectaculos.

Te invit la un concurs de mesaje de dragoste cu aer fotbalistic, desfasurat pe facebook https://www.facebook.com/Floria.ro sub hashtagurile #FloriaCup, #Floria. Mesajul tău te poate ajuta să câștigi un buchet deosebit. Așa că, dragul meu gentleman fii creativ și câștigă acel buchet de flori pus la dispoziție de Floria.

One thought on “Un gentleman se uita la meci, dar nu uită de iubită

  1. Chisinau spune:

    Da, doar gestul conteaza, fie un trandafir sau 101!
    dragi prieteni(barbati) – faceti cadouri mai des!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *