Cămășile Calitate

Cămașa este una dintre cele mai prezente piese din garderoba masculină. Aceasta variază în funcție de material, producător, croi, model și preț. Din punctul meu de vedere trebuie să merite maximul de atenție, și aici intră felul în care este călcată, purtată și îngrijită.

Cum să îți alegi cămășile în funcție de calitate

Am descoperit de ceva vreme brandul InvidiaUomo care a fost introdus publicului larg în 2003. În prezent, acesta vinde peste o jumătate de milion de cămăși, care face acest produs să fie cel de top de la InvidiaUomo. 60% din marfa vândută de către InvidiaUomo o reprezintă cămășile, pe care le vei găsi în mărimi consecutive, situate între 38 și 46.

Toate cămășile de la InvidiaUomo sunt 100% bumbac, gulerele au balene detașabile, iar interioarele manșetelor sunt în contrast (aceeași țesătură este și în interiorul gulerului).

1) Cămașa albastră

Este aproape la fel de clasică ca și cea albă, dar aceasta vine în plus cu jocul de alb și albastru din țesătură. Un fel de carouri, dar la o scară foarte mică. Trebuie să te uiți foarte atent pentru a observa acest detaliu. Nasturii și butonierele contrastante te scot în evidență. Dacă ai ochi albaștrii trebuie să îi scoți în evidență cu o cămașă din aceași nuanță. Crede-mă că femeile vor observa acest lucru.

Un contrast bun îl poți face cu o cravată puțin mai închisă la culoare, fie ea simplă sau cu imprimeu.

Îți Alegi Cămășile În Funcție De Calitate
îți alegi cămășile în funcție de calitate
Camasa-Barbati-Regular-Fit-Structura-Ya64B508Cb-4-Albastra-926-2
îți alegi cămășile în funcție de calitate

La Invidia Uomo vei găsi cămașa albastră de mai sus.

2) Cămașa gri cu tente de albastru

Această cămașă este foarte asemănătoare cu cea de sus, doar că acel contrast este mai evident față de cel de la cămașa albastră. Din punct de vedere al stilului, această cămașă gri este mai puțin formală față de cea prezentată anterior.

Dacă ai mai multe cravate colorate acestea sunt ideale pentru a scoate cămașa în evidență. Fă tot posibilul ca restul elementelor pe care le mai porți să fie albastre sau cu tente de albastru.

Camasi-0004
îți alegi cămășile în funcție de calitate
Camasa-Barbati-Slim-Fit-Casual-Yh090A550Cb-892-2

Cămașa gri cu tente de albastru o poți găsi aici.

3) Cămașa micro jacquard

Dacă îți plac detaliile trebuie să pui mâna pe această cămașă. Și la detalii mă refer atât la materialul folosit, dar și la textură. Această cămașă parcă ar fi făcută din tricot, dar pe piele se simte ca o cămașă normală din bumbac. Ea se poate purta în orice sezon.

Atunci când alegi să o porți optează ca ea să fie elementul principal din ținuta ta. Cu siguranță această cămașă te va scoate din anonimat și probabil vei fi întrebat de unde ți-ai cumpărat-o.

Camasi-0003
îți alegi cămășile în funcție de calitate
Camasa-Barbati-Slim-Fit-Micro-Jacquard-Bleumarin-898-2

Cămașa din micro jacquard este disponibilă la InvidiaUomo.

4) Cămașa din twill cu cotiere

Această cămașă, cu imprimeul herringbone, este ideală pentru casual friday și pentru ieșirile de la sfârșit de săptămână. Accentul casual al acestei cămăși este realizat de cotierele madras care apar atât pe interiorul gulerului precum și pe cel al manșetei. Aș mai adăuga încă un plus al acestei cămăși, și anume textura ei care seamănă cu cea din denim.

Camasi-0002
îți alegi cămășile în funcție de calitate
Camasa-Super-Slim-Cu-Cotiere-Ygp094A508Cb-Albastru-903-2

Cămașa cu cotiere se poate găsi aici.

Așa trebuie să stea cămașa pe un bărbat.

Dacă nu îți place să faci cumpărăturile online, aceste cămăși se pot găsi în magazinele InvidiaUomo de la Iulius Mall din Cluj Napoca sau Timișoara.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *