Jacheta De Piele Biker

Ții minte acea vreme în care jacheta de piele era noua salopetă, imediat după costumul din denim? Te-am întrebat acest lucru, pentru că ea ne era foarte utilă, de fapt, ca și orice jachetă care te apără de vânt și de ploaie. Îmi aduc aminte doar de prima mea jachetă de piele „serioasă” pe care o port și acum. Am construit multe ținute pornind doar de la ea și încă mai am multe posibilități neexplorate. Ceea ce te invit să faci și tu.

Ce culoare să alegi la jacheta de piele biker?

La Outwear București am descoperit cele două jachete de mai sus. După un mic sondaj pe pagina de facebook, jacheta bordo a fost aleasă de către femei și cea neagră de către bărbați.

Stanga sau dreapta? Jachetele de piele sunt de la Outwear București Foto: The Storyalist

Posted by Stil Masculin on Wednesday, November 11, 2015

Acum, întrebarea este cu ce nuanță te simți confortabil? Din sondaj reiese că bărbații au preferat varianta clasică și sigură, care nu presupune niciun risc din partea purtătorului, iar femeile au ales culoarea, curajul și varianta „riscantă” (dacă știi cum să asortezi bordoul nu vei risca nimic). Gândește-te că jacheta de piele o vei găsi în mai multe nuanțe. Jacheta despre care ți-am povestit mai devreme este verde și nu am riscat nimic.

Ce detalii să alegi la jacheta de piele biker?

Pe jacheta de piele biker vei găsi multe detalii precum capse, ținte sau fermoare. Gulerul poate fi unul mare pentru a-l putea ridica atunci când bate aerul rece. Partea care mi-a plăcut cel mai mult la jacheta de piele a fost „reverul” care seamănă cu cel de sacou, atunci când este încheiată. Într-o proporție mică imită sacoul. Poți alege ca mânecile să aibă sau nu fermoare, cu unul, două sau niciun buzunar la piept care să se închidă cu capsă sau fermoar, din mai multe sau mai puține bucăți de piele. Bineînțeles, opțiunile sunt nenumărate.

Ce material să alegi la jacheta de piele biker?

Știu că ți se pare o întrebare ciudată, dar sunt persoane care aleg imitația. Pentru ce atâta efort? Pentru că vor să pară un alt personaj, total diferit de personalitatea lor, și asta cât mai ieftin posibil. Diferențele sunt enorme între imitație și piele. Cele două se deosebesc prin miros, textura pe care o simți la atingere și felul în care îți vine. Intenția nu e să lovesc în cei cu buget limitat, pentru că sunt opțiuni pentru fiecare buzunar și știi și tu asta.

Cum să porți jacheta de piele biker?

Aceasta arată bine și atunci când ești pe motor, dar și când o porți la pantalonii de costum, jeanși sau pantaloni chino.

Dsc_3934 - Copy
Jacheta de piele biker

Recomand această jachetă pentru plusul de masculinitate pe care îl aduce, dar și pentru opțiunile nenumărate de purtare. De asemenea ea creează constrastul perfect de stiluri atunci când este purtată la pantaloni de costum.

Dsc_3953 - Copy

Jachetele de biker pe care le-am purtat le găsești la Outwear București și costă 450 lei/bucată. Magazinul Outwear este deasupra cafenelei LogOut, pe Bulevardul Decebal, nr 14, București. Tel:0747.120.055

Fotografii realizate de The Storyalist

Related Posts

2 thoughts on “Jacheta de piele biker

  1. Catalin spune:

    Salut, la 450 lei este piele sau imitatie ? (imi place geaca neagra din poza) felicitari pentru articol !

    1. Laci spune:

      Este din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *