jachete bărbat

Probabil ai nevoie de o schimbare în garderoba ta și te-ai săturat să porți doar sacou sau alte jachete similare. O dată cu venirea primăverii renunțăm ușor la hainele groase și e momentul pentru un refresh. În plus, jachetele subțiri se pot purta și toamna. Astfel prin intermediul acestui articol, probabil, vei afla de câteva jachete pe care fiecare bărbat să le aibe în garderoba.

Jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Jacheta Harrington

jachete bărbat
jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Este o jachetă care vine ca lungime în zona taliei și se situează ca stil între sport și casual. Ca sistem de închidere are un fermoar. Manșetele și partea din jos a jachetei sunt făcute din material elastic.  Jacheta Harrington o vei găsi realizată din materiale precum: bumbac, sintetic, piele întoarsă, lână sau amestec. Un alt aspect prin care se deosebește de alte jachete e căptușeala cu imprimeul tartan.

Jacheta Bomber

jachete bărbat
jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Dacă îți dorești ceva clasic, dar și casual jacheta bomber este alegerea potrivită. Totuși, dacă îți alegi acest model mergi pe ceva cât mai simplu posibil. Persoanele excentrice pot opta pentru diverse imprimeuri. În mare parte seamănă cu jacheta Harrington.  Pe lângă manșete și partea de jos a jachetei, haina bomber, are și gulerul din material elastic. O variantă elegantă o reprezintă modelul din piele întoarsă.

Jacheta Denim

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Ca stil această jachetă se încadrează în zona casual. Ea se poarte purta atât la jeanși( dintr-o altă nuanță), precum și la pantaloni chino sau pantaloni formali. În plus, aceasta te poate ajuta să echilibrezi ținuta în zona casual. Alege nuanța gri sau albastru pentru a putea face mai multe combinații.

Jacheta din piele

jacheta piele
jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Jacheta de piele este versatilă pentru că o putem găsi în diverse stiluri. Consider că fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin un model pe negru sau maro. Ea vine cu un plus de masculinitate și se poate purta atât la pantaloni din stofă, precum și la jeanși sau chino.

Pe jachetă vei găsi multe detalii precum capse, ținte sau fermoare. Gulerul poate fi unul mare pentru a-l putea ridica atunci când bate aerul rece. Poți alege ca mânecile să aibă sau nu fermoare, cu unul, două sau niciun buzunar la piept care să se închidă cu capsă sau fermoar, din mai multe sau mai puține bucăți de piele. Bineînțeles, opțiunile sunt nenumărate.

Sacoul Casual

Sacoul casual
jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Acest sacou este potrivit pentru persoanele care poartă deobicei sacou, dar și pentru cele care își doresc și nu știu cum să o facă. În cazul în care sacoul face parte dintre piesele vestimentare la care nu poți renunța îți recomand varianta casual. Dar poartă-l doar la momentele potrivite.

Dacă nu porți de regulă sacou, personal consider că acest model va face trecerea ideală. Te vei obișnui cu această nouă piesă vestimentară și cu timpul vei ajunge să porți un sacou formal.

Field Jacket sau M65

field jacket m65
jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

Această jachetă a fost creată pentru armata americană  în 1965. Jacheta o poți recunoaște datorită influențelor militare de pe jachetă precum epoleți și a celor patru buzunare mari.

Ea se poate purta atât cu chino precum și cu jeans și aduce un plus de masculinitate.

Workwear Jacket

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Ea este printre cele mai casual modele prezentate aici. Și este foarte asemănătoare cu M65 și poate fi ușor confundată cu o cămașă mai groasă.

Ce alte jachete merită menționate?

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Jachete pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască

 1. Pfau Salageanu Iulian spune:

  Un articol despre o piesa vestimentara de baza, deseori asortata gresit.. Felicitari !!!

 2. lucian spune:

  Foarte bun articolul. Mulţumiri.
  O întrebare, că tot ne-ai deschis apetitul, unde putem găsi jacheta de piele vişinie?
  Arată excepţional!

   1. lucian spune:

    Multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.