Cum să asortezi și să porți jacheta bomber cu majoritatea hainelor

Având în vedere că sunt multe brand-uri care au reinterpretat jacheta bomber, m-am gândit să fac un mic ghid despre cum să asortezi această haină.

Prima mea jachetă bomber pe care am avut-o, a fost în perioada liceului adică înainte de anii 2000. În mod evident, în acel moment, pentru mine a fost doar o haină pe care trebuia să o port ca să nu-mi fie rece.

Următoarea interacțiune a fost în perioada facultății pentru că aveam nevoie de o haină. Ce vreau să accentuez e că, atât în liceu precum și în facultate nu știam ce port de fapt și nu am folosit jacheta bomber la potențialul ei maxim. Cei care îmi urmăriți activitatea din 2007 știți că o haină este foarte utilă atunci când o putem asorta cu ușurință în cât mai multe ținute.

Avem norocul să trăim în vremuri în care brand-urile sunt din ce în ce mai inovative. Un astfel de brand care crește frumos este Men’s Cave. Iar unul dintre cele mai bune produse lansate de ei este jacheta bomber pe care o port în aceste imagini.

De ce este așa specială jacheta bomber reinterpretată

Această jachetă bomber este reinterpretarea modernă, formală și în același timp clasică a modelului iconic care a fost la modă acum zeci de ani. Reinterpretarea modernă este că s-a renunțat la căptușeala portocalie și la buzunarul de pe mâneca stângă. Iar partea formală deoarece s-a înlocuit materialul casual de fâș cu lână, adică un material pe care îl regăsești la costume. Și partea clasică e că putem purta din nou acest model fără să părem învechiți în cât mai multe combinații posibile. Atât la ținute casual precum și la ținute formale.

Cum să asortezi jacheta bomber

Când am observat, pentru prima dată, acest model, în mintea mea s-au creat zeci de combinații cu hainele pe care le am deja în garderobă. Și mi-am dat seama că jacheta bomber este o punte între formal și casual. Asta te poate ajuta să ai o ținută echilibrată între stiluri sau să înclini ținuta înspre ce direcție dorești.

La ținutele mai casual

Un prim exemplu se poate observa în ținuta de mai sus. Am transformat această ținută într-una casual folosind basca și încălțămintea sport albă.

În exemplul de mai jos, e aceeași jachetă asortată la pantaloni asemănători, dar tot cu o încălțăminte albă. În schimb, cu o pereche de pantofi negri ar dispărea senzația de ținută formală.

Tot în zona casual, avem și această jachetă bomber maro care datorită texturii și a culorii dă senzația unei jachete din piele întoarsă.

Cum să asortezi jacheta bomber la ținutele elegante

În această categorie, avem doar jachetele bomber confecționate din lână folosită pentru costumele formale sau cele uni din nuanțe neutre.

Ca ținută elegantă se încadrează și cea de mai sus doar prin înlocuirea încălțămintei.

Cum să asortezi și să porți jacheta bomber cu majoriatea hainelor

Doar prin simplul fapt că port bască, ținuta e una casual. Imaginează-ți ținuta fără bască și ne apropiem de zona elegantă.

Din punct de vedere al asortării, am păstrat lucrurile cât mai simplu posibil. M-am rezumat doar la nuanțe de gri, alb și negru deoarece o parte dintre ele erau prezente pe jacheta bomber.

Pentru a putea integra această jachetă într-o ținută elegantă este obligatoriu ca și restul pieselor să fie din aceeași categorie. Pentru o siguranță și mai mare cu cât mai întunecate și clasice sunt piesele cu atât sunt mai formale.

Vei găsi jachete bomber uni care te vor ajuta să creezi ținute mult mai ușor. Pentru început poți să începi cu una neagră sau gri.

Dacă te simți mai confortabil poți să începi direct cu una colorată sau cu imprimeu.

Cu ce haine să asortezi jacheta bomber

Jacheta bomber este un articol vestimentar care se poate purta primăvara, vara sau toamna. Din acest motiv, îmi permite să aleg orice tip de pantalon îmi doresc, să port cămașă sau maletă, cu sau fără pălărie precum și pantofi sau încălțăminte sport. Desigur poți încerca să o porți peste un tricou sau să o folosești în combinații cât mai creative. Câteva din aceste asortări le-ai putut observa în cadrul acestui articol.

Căptușeala cu imprimeu retro întărește idea de piesă masculină clasică și faptul că jacheta se poate purta la aproape orice.

Un alt plus cu care vine această jachetă bomber este că datorită fermoarului care se deschide și închide în două direcții o poți purta în mai multe feluri.

Tu, cum asortezi jacheta bomber?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.