Femeile Sunt Pariori Mai Responsabili Decât Bărbații

Cine pariază mai bine, bărbații sau femeile?

Sportul ne ocupă o bună parte din timp, însă multora le place să treacă la nivelul următor și să parieze, ceea ce face orice eveniment de două ori mai palpitant – în ciuda impresiei generale, nu doar bărbații fac asta, ci și din ce mai multe femei. Dar cine se pricepe mai bine?

Atașarea emoțională

În mare parte, ele nu se atașează emoțional de echipele favorite într-atât încât emoțiile să se lovească de tavan.

Femeile sunt mult mai rezonabile din acest puncte de vedere și când decid să parieze își folosesc logica și sângele rece, în loc să mizeze pe echipa favorită.

Bărbații în schimb devin obsedați de echipele pe care le susțin, în special la fotbal, și mizează mult mai des pe ele, chiar și atunci când șansele sunt realmente minuscule.

Nivelurile de optimism

Femeile Sunt Pariori Mai Responsabili Decat Barbatii 1

În mod natural, bărbații sunt mult mai optimiști și au tendința de a merge un pas mai departe, fără să se gândească neapărat la consecințe.

După o victorie la limită, de exemplu, bărbații iau decizia să susțină aceiași jucători, în timp ce femeile sunt mai pesimiste, mai realiste, practic – privesc spre viitor analizând faptele.

Cunoștințe

Cei mai mulți bărbați sunt super pasionați de istoricul meciurilor, de jucători și scoruri – se hrănesc cu aceste informații și se folosesc de tiparele obișnuite ale confruntărilor sportive atunci când pariază.

Femeile, dimpotrivă, nu sunt prea interesate de povestea din spate – au mai puțină informație.

Pe de altă parte, dacă vrei informație, astăzi este ușor să o obții folosind de exemplu superbet aplicatie, intri pe orice eveniment sportiv și afli date statistice în cantități mai mult decât suficiente.

Intensitate

Bărbații pot fi mult mai intenși – așa cum remarcă și Constantin Mazilescu, expert de pariere, al cărui profil de pariere îl poți accesa aici – cu orgoliile exacerbate și de încântare, dar și de enervare deopotrivă.

De aceea ei iau decizii mai impulsive, ce se transformă destul de repede în greșeli de pariere mai mari, aproape imposibil de reparat și cu urmări pe termen lung asupra bankroll-ului.

Unul dintre tiparele cele mai des întâlnite se leagă de dorința de a recupera pierderea cu orice preț, prin plasarea ”la nervi” a unui nou pariu, de cele mai multe ori și mai imprudent.

Și în situațiile fericite, când ”biletele câștigătoare” se leagă, vin în serie, euforia îi face pe bărbați să împingă norocul un pas mai departe, ca și cum capătă un sentiment de invincibilitate – efectele sunt binecunoscute…

În schimb, femeile au un sentiment mult mai profund de responsabilitate care le împiedică să parieze irațional sau să petreacă o zi întreagă urmărind meciuri și plasând pariuri.

De aceea femeile pierd mult mai rar, poate și pentru că prioritizează altfel lucrurile din viața lor, lăsând parierea într-un plan secundar, chiar dacă au această pasiune.

Nu e nicio surpriză însă, dacă un bărbat este gata să renunțe la somn, confort și uneori chiar la timpul cu familia pentru câteva beri în așteptarea unui rezultat final al unui meci pe care au pariat.

Tipuri de sporturi

Este destul de clar că bărbații se atașează ușor de sporturi unde simt că pot să folosească strategii complexe, metode de câștig complicate.

Femeile în schimb, caută competiții sau sporturi unde norocul joacă un rol mai pregnant, astfel încât alegerea nu mai este atât de dificilă.

În concluzie, femeile sunt pariori mult mai buni decât bărbații, iar statisticile industriei de gambling indică acest lucru, pentru că sunt mai calme, mai sensibile și mai înțelepte.

Când miza crește prea mult, preferă să bată în retragere și să nu câștige nimic, decât să piardă mai mult decât își pot permite.

Un studiu făcut de NJ sports betting a scos la iveală că femeile obțin per total un procent de 19,79 câștig din pariurile plasate, în timp ce bărbații înregistrează o pierdere de 4,6%.

Diferența este semnificativă.

ÎNTOARCEREA INVESTIȚIEI ÎN MEDIE PARIURI SPORTIVE

VârstăFemeiBărbațiMedia grupă de vârstă
18-24-34.12%0.14%-16.99% 
25-34127.06%-8.47%59.30% 
35-44129.60%0.88%65.24% 
45-54-61.72%16.90%-22.41% 
55-646.13%-24.96%-9.42% 
65+-82.16%-12.09%-47.13% 
Total19.79%-4.60%7.60%

Campionii sumelor pierdute online

Când vine vorba de pariuri, australienii sunt înnebuniți să joace și… să piardă.

În 2016, australienii au pierdut 18,3 miliarde de dolari, adică în medie 990 de dolari de persoană, ceea ce reprizintă un record pe cap de locuitor în lume.

Pe locul secund se află Singapore, cu doar 40 de cenți mai puțin per cap de locuitor.

În Australia, cea mai semnificativă creștere au de 5 ani încoace, cu o medie de 13%, pariurile sportive – pe o piață dominată de pariori bărbați (88%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *