Bluza Polo

Aproape fiecare bărbat are în garderoba sa un pulover sau o bluză pe care o va purta peste o cămașă. Acestea pot fi cu sau fără guler, colorate, în dungi, din materiale subțiri sau groase. Bluzele cu guler, cele despre care vom discuta în acest material, sunt versatile și funcționale. Ele se pot integra foarte ușor atât la o ținută sport, cât și la una casual.

În fotografiile de mai jos vei observa cum se poate integra bluza polo aproape în orice ținută.

Cum să porți bluza polo albastră în dungi

Dungile orizontale sunt perfecte pentru bărbați pentru că ne fac să arătăm mai puternici, impunători și mai masculini. Datorită faptului că bluza polo este foarte asemănătoare cu cea rugby, aceasta aduce doar avantaje purtătorului. Asocierea sportivă aduce un plus de masculinitate bărbatului.

Mai jos am ales acest model datorită nuanțelor masculine de albastru. Nu cunosc niciun bărbat care nu are cel puțin un articol vestimentar albastru. Această bluză s-a integrat perfect între cămașa albă și sacoul cadrilat albastru. Pentru contrast m-am folosit de pantalonii gri și pantofii galbeni. Cravata am ales-o în același ton cu ținuta.

Dsc_5292

                     

Cum să porți bluza polo verde

Pentru această ținută am optat să port bluza peste o cămașă în dungi pe care am accesorizat-o cu ajutorul cravatei. Precum se poate observa, verdele se împacă bine cu mai multe nuanțe, iar pentru contrast am folosit pantalonii chino gri.

Dsc_5295

                                                     

Cum să porți bluza polo în dungi la un costum

Bluza polo se poate purta și la un costum dacă vrei să transformi ținuta într-una casual. Pentru a păstra ținuta în aceeași familie cromatică, am ales costumul, bluza și cămașa în ținute asemănătoare (vezi prima fotografie)

Dsc_5314

                                                     

Alte detalii despre bluza polo

Îmi place bluza polo pentru că poate fi un înlocuitor al cardiganului, sau al unui pulover cu fermoar datorită acelui V care se formează în partea din față. Acest lucru înseamnă că poți purta o cravată peste cămașă, iar bluza polo o va scoate în evidență. În plus, este un element foarte bun de layering care îți va fi foarte util atât primăvara, cât și toamna, când temperaturile sunt mai scăzute.

Bluza polo se găsește în varianta uni, dungi orizontale mai subțiri sau mai late. Deși  în interiorul gulerului sunt detalii care te pot scoate în evidență, îți recomand să nu porți gulerul ridicat. Prea multă lume îl poartă cu gulerul ridicat și nu înțelege de ce o face.

În perioada 21-26 octombrie InvidiaUomo are o reducere de 20% la toate produsele de pe site.

Related Posts

2 thoughts on “Cum să porți bluza polo

  1. Al. G spune:

    Tricourile/bluzele polo se poarta bagate in pantaloni sau lasate pe afara?

    1. Laci spune:

      Le poti purta lasate pe afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *