Perigaum

Istoria ceasurilor  bărbătești Perigaum este una foarte interesantă. Fondatorul Perigaum 1972 a pornit de la idea aselinizării lunii de către Neil Armstrong. Renumitul citat: ”Un pas mic pentru om, un par uriaș pentru omenire.„ l-a împins pe acesta spre a creea o linie de ceasuri de un rafinament aparte și foarte elegante.
Astăzi Perigaum are o linie de ansamblare a ceasurilor ce cuprinde ceasuri cu mecanisme quartz, mecanice și atomatic. Ce face diferența față de alte ceasuri? Rafinamentul îmbinat cu bunul gust conferă o eleganță extraordinară celui care le poartă.

Ceasuri bărbătești Perigaum

1) Perigaum Logic Chronograf

p-1103-as-w


Acest model este un ceas modern și atractiv care merge la multe ţinute casual ori pentru diferite evenimente. De regulă, cureaua ceasului se asortează cu cea de la pantaloni. Ceasul se poate combina cu o gamă largă de culori. Dar fiind un ceas modern, a se evita îmbinarea cu diferite modele clasice vestimentare.

2) Perigaum Automatic

p-1104-s-pu_1

Din cauza brățării cauciucate acest tip de ceas e potrivit pentru stilul casual și sport.

3) Perigaum Clasic Automatic

p-1106-gw_01

Culoarea aurie îi aduce o notă de  eleganţă. Faptul că ceasul este auriu şi cureaua maro din piele îi măreşte considerabil posibilităţile de asortare.  Rafinamentul este la el acasă.

V-am prezentat 3 dintre cele mai frumose și moderne ceasuri de la Perigaum.

Poate vă întrebați de ce este nevoie de atâtea ceasuri, de ce Perigaum și nu altă firmă? Aceste ceasuri sunt accesorii unicat. Pot fi făcute pe comandă sau cumpărate din boutiquri specializate. Sunt multe diferențe între firme și creatori. De la materialul folosit și pînă la dimensiunile cadranului, culoare și aspect creatorul devine unic iar ceasul arta sa.

Un ceas ar trebui să contureze stilul unui bărbat. Să-l definitivească.

Coloritul unui ceas poate reflecta foarte bine și tipul de personalitate.

În general există trei tipuri de bărbați în funcție de ceasurile purtate:

1) Clasic – gentlemanii societății care au un caracter exemplar.

2) Automatic – ceasurile sport, atomatice și mereu de ajutor.

3) Mecanic – un stil de ceas pentru toată lumea, ușor de asortat aproape în orice împrejurare.

Un exemplut foarte bun despre cum ar trebui să se poarte un ceas Perigaum ar fi următoarul. Dacă ai în plan să ieși cu prietenii afară pentru a vedea un meci la un PUB local, merge un ceas atomatic(quartz) dacă ești îmbrăcat lejer-sport, iar dacă ești casual, în culori pale, e bine să porți un ceas clasic – mecanic.

Găsește modelul de ceas perfect stilului tău doar pe CautCeas.

2 thoughts on “Ceasuri bărbătești Perigaum

  1. Allan spune:

    Păcat ca sunt ceasuri chinezești marketate (mda, stiu) ca fiind made în Germany, destul de proaste calitativ și scumpe pentru ceea ce oferă. Chiar dacă sunt „reduse” de la mii de dolari la „doar” 500,tot scumpe sunt. Complicația din partea de jos a ecranului, „puntea” aceea intre 2 „safire” se numește tourbillon. La ceasurile elvețiene, prețul pt asa ceva pleacă de pe la 50000 euro, cu mici excepții (frederique constant 35, Breitling mai avea ceva la 42 și tag se zvonea ca o sa scoată ceva la 15. Mii. De euro!).
    Hai sa nu încurajăm mărci precum adibas, laqoste, new dalance, sau mai știu eu ce alte chinezării overpriced.

  2. Ceasuri barbati spune:

    Primul ceas din poza de sus, de culoare inchisa, arata foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *