Tableta în viața bărbatului

Industria IT-ului a devenit ceva obșinuit în viața cotidiană și a introdus tableta în viața bărbatului. Aproape oricine are acces la informația digitală și la milioanele de device-uri care există pe piață.

Bărbații s-au adaptat cel mai repede la acest nou stil de viață. Nu din dorința de a avea ceva nou, ci pentru că tableta a început să ocupe mai mult timp din viața masculului alfa decât femeia în sine. Totul astfel devenind digitalizat.
ERA tabletelor și a telefoanelor inteligente încet dar sigur își atinge apogeul existențial. O să mai rămînă de apărut doar hologramele(care deja există în varianta TEST) și realitatea augumentată. „

Tableta în viața bărbatului

În continuare o să încercăm să vorbim despre ceea ce înseamnă pentru un bărbat industria IT, device-urile ”portabile”  și ce rol au în viața acestuia dar mai ales, cum le poate asorta.

Tabletele: Sunt acele mini-pc-uri portabile cu ecran tactil la care poți atașa o tastatură bluetooth ori mouse care o poți lua cu tine oriunde mergi. De la servici la o seară cu prietenii sau o cină în familia. Aceasta a devenit un obiect indispensabil din viața anumitor bărbați.

Cum o putem asorta? Totul ține de îmbrăcăminte, husa să fie confecționată dintr-un material bun, culoarea să fie pală chiar dacă uneori se poate combina iar culoarea să fie aprinsă, devenind astfel pata de culoarea din vestimentație. Pentru o ținută casual, o husă gri ar fi foarte bună. În cazul unei seri cu familia ori cu prietenii, negrul este întotdeauna elegant. Dar foarte bine poate fi și casual. Iar în caz de eveniment somptuos, te poți ”juca” în ceea ce privește coloritul husei ori a tabletei.  În schimb, ține foarte mult și de formatul tabletei. Să nu fie nici foarte mare, nici slim. Să fie potrivită staturii tale și pe mărimea caracterului și a personalității tale.

Tot mai mult, tableta ocupă un loc important în viața bărbaților deoarece aproape totul se întâmplă în mediul online. Putem spune aici că tableta ocupă locul femeii în viața unor bărbați. Mereu cu ochii în ecran, pierd esența vieții.

Dacă îi întrebăm ce văd în aceste device-uri ne-ar spune că sunt ” secretul fericirii„. Dar cît de fericit să fii atunci când nu ai viață socială? Când îți afectează judecata și te aduce în punctul de a ignora persoanele din viața ta?

Persoanele masculine pot foarte bine să se adapteze în orice situație, dar când vine vorba de industria IT, se pierd undeva pe drum.

Pentru tabletele, intră aici pentru alte produse din domeniul It click aici.

”Dependența  de internet„ o să facă mult mai multe ”victime„ pe viitor, din rândul reprezentaților sexului tare.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *