stil masculin meetup

Am reușit să finalizez a doua întâlnire Stil Masculin MeetUp cu cititorii și cu cei care fac parte din această comunitate. Și deja mă pregătesc pentru următoarele două Meetup-uri. Scopul acestor întâlniri este de a ne cunoaște mai bine, să oferim feedback și să vedem cum putem crește împreună. În aceeași măsură putem descoperi și localuri și experiențe noi.

În cadrul acestei întâlniri care a avut loc la Beluga mă bucur că am revăzut fețe vechi și că am cunoscut persoane noi. Te aștept și pe tine la viitoarele întâlniri fie dacă ne cunoaștem sau nu.

Jelna Stil Masculin Beluga

Momentul special al întâlnirii a fost când Ciprian Macavei ne-a prezentat Crama Jelna  Dacă ai ocazia să mergi la o degustare de vin unde Ciprian e prezent îți recomand să o faci pentru că povestește cu multă pasiune.

Crama Jelna Stil Masculin

În cadrul Stil Masculin MeetUp am degustat:

– Fetească albă
– Muscat Ottonel & Fetească regală
– Rose Dealu Negru Magnum
Pinot Noir

Preferatul meu a fost cel roșu.

M-am bucurat să constant că o parte dintre participanți au păstrat legătura încă de la prima ediție și că s-au creat noi legături.

Ceea ce s-a întâmplat la întâlnire poți observa în albumul foto de facebook plus că, aproape, fiecare participant s-a ales cu câteva fotografii pe care le-a publicat pe Social Media.

Precum ai observat în fotografii avem stiluri diferite de a ne îmbrăca și activăm în diverse domenii. Totuși, acest lucru nu ne-a împiedicat să ne întâlnim sub același acoperiș având aceeași pasiune comună.

Dar mai multe poți vedea în clipul de mai jos

Următoarea întâlnire va avea loc la finalul lui februarie. Cei care au fost la întâlnirile anterioare au prioritate la înscriere. Dacă dorești să participi fii pe fază când voi anunța următoarea dată.

Fotografiile au fost realizare de Val Vesa.

Iar partea video de Boby Petrule.

Cu cine mă văd la următoare întâlnire Stil Masculin MeetUp ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *