Stil Masculin MeetUp la I am the date.

Am început acum câteva săptămâni niște demersuri pentru a fi mai aproape de, voi, comunitatea Stil Masculin. Și anume prin promovarea cititorilor pe contul meu de Instagram/blog printr-un mecanism simplu pe care l-am explicat aici. În plus, săptămânal voi alege cele mai bune tinute ale cititorilor pe care le voi publica sub forma unui articol.

Pe lângă partea online am avut întâlniri în offline în București și în Cluj ca în acest exemplu pe care le-am reluat. Am avut prima întâlnire la Livada iar următoarea la Beluga.

Ce se va întâmpla la acest Stil Masculin MeetUp la I am the Date?

Ne vom cunoaște, ne vom distra, vom schimba sfaturi, idei despre lifestyle și vestimentație,  feedback-uri și ne vom împrietenii și în offline. Această întâlnire se va petrece într-un aer relaxant și din acest motiv vă cer să veniți cu bună dispoziție. În plus, este un loc excelent de networking din experiența întâlnirilor anterioare. Eu cel puțin mi-am făcut mulți prieteni în cadrul acestor întâlniri. Printre participanți vor fi persoane care activează în acest domeniu de lifestyle și stil masculin sau persoane pasionate de vestimentație.

Această ediție va fi puțin mai diferită față de restul deoarece vom participa la un concept nou de petreceri The Date

Mai jos poți vedea un material video realizat la una dintre petrecerile care a avut loc în București.

În cadrul acestei întâlniri vom face un material foto- video pentru arhiva noastră în aceeași manieră cum ai putut observa la una dintre întâlnirile noastre anterioare.

Când va avea loc întâlnirea?

Eu am rezervat o masă pentru comunitatea StilMasculin la evenimentul ce va avea loc la Vip Lounge de la Cluj Arena în data de 15 februarie ora 22:00. Mă voi ocupa de accesul la eveniment și de o parte dintre băuturi. Vom fi în jur de 15-20 persoane și întâlnirea nu se adresează doar bărbaților. Aici mă refer doar la grupul nostru. Pentru că vor fi mai mulți participanți la petrecere.

Câteva imagini de la locație poți vedea mai jos:

cluj arena
Stil Masculin MeetUp la I am the date.
cluj arena1

Pentru a te trece pe lista participanților îți recomand să te înscrii la formularul de mai jos.

Dacă nu poți vizualiza formularul de mai sus încearcă la acest link.

Este important pentru mine să vă treceți datele în formular pentru a știi cu câte pahare de vin să vă aștept. Se merge pe principiul primul venit primul servit și vom avea și o listă de rezervă în cazul în care cineva nu poate onora cu prezența.

Cu cine mă întâlnesc pe 15 februarie la Stil Masculin MeetUp la I am the date?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *