Lhomme-Sport-Yves-Saint-Laurent

Yves Saint Laurent extinde celebra gamă de parfumuri L’Homme cu L’Homme Sport. Un parfum destinat unui bărbat modern, pe care vă invit să îl testați.

Cine se potrivește personalității Yves Saint Laurent?

Bărbatul Yves Saint Laurent: misterios, elegant dar plin de viață, pasionat de sporturi, adept al unui stil de viață exclusivist.


YSL a plecat în căutarea bloggerului care se potrivește cel mai bine cu spiritul L’Homme Sport. Vă invităm pe toți iubitorii stilului și ai eleganței să nominalizați bloggerul despre care credeți că se potrivește personalității Yves Saint Laurent.

Este foarte important să ne descrieți personalitatea/stilul acestuia și modul în care se potrivește cu  L’Homme Sport, pentru a ne putea convinge că este cel mai potrivit blogger care se potrivește personalității YSL.

Puteți face nominalizări într-un comentariu la articolul din acest link, sau într-un mesaj pe Facebook cu hashtag-ul #LHommeSportYSL .

În cazul comentariilor de pe Facebook, lasă link-ul comentariului și pe blog.standout.ro pentru a fi siguri că îl vedem.

Dacă scrii pe un blog, argumentează într-un articol alegerea ta și lasă-ne link-ul. Cu cât calitatea argumentelor va fi mare, cu atât ai mai multe șanse să te numeri printre câștigătorii unui parfum L’Homme Sport by YSL.

Personal m-am gândit la câteva persoane pe care le voi nominaliza. Care sunt acestea, veți afla în curând.

Bloggerul va fi desemnat câștigător în funcție de numărul nominalizărilor și de calitatea argumentelor folosite.

Dacă nominalizezi bloggerul câștigător, poți fi câștigătorul unuia dintre cele cinci parfumuri Yves Saint Laurent. Cititorii câștigători vor fi desemnați în urma unui proces de jurizare. Se ține cont dacă ai nominalizat bloggerul câștigator dar și de cât de elaborată a fost argumentarea ta.

Deci, tot ce ai de făcut este să te gândești la un blogger care corespunde personalității Yves Saint Laurent și dacă persoana propusă este câștigătoare atunci te poți alege cu unul dintre cele 5 parfumuri L’Homme Sport de la YSL. Atenție, în concurs intră doar comentariile înscrise sau semnalizate pe blog.standout.ro.

Succes!

Concursul durează două săptămâni începând de azi, 26 iunie 2014 (până pe 10 iulie).

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *