Program Webstock

Avem următorul program pentru Webstock care e organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Program Webstock

Gala Webstock Awards

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Speakerii #webstockro

La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Cel mai mult mă atrage acest program webstock 14:30-16:00 – INSTAGRAM SESSION unde unul dintre speakeri este Katai Robi și 14:30-16:00 – INFLUENCER MARKETING SESSION

Cei care nu pot ajunge pot urmări evenimentul online pe www.webstock.ro, începand cu ora 09:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.