pme legends

PME LEGEND este un brand american de renume, inspirat în urmă cu 25 de ani de povestea legendei PME legată de expediţiile ale pilotiilor cargo şi avioanelor lor incredibile. Aceşti piloţi – cowboy-ii cerului – sunt muncitori şi cer acelaşi lucru de la îmbrăcămintea lor. Trăsături robuste, funcţionalităţi de lungă durată – acestea sunt elementele esenţiale reproduse în fiecare colecţie.

PME Legend a deschis primul magazin din România

În onoarea sărbătorii celei de-a 25-a aniversări a PME Legend, prezentăm cu mândrie colecţia noastră limitată PME-333. Această colecţie este o colecţie compactă şi puternic inspirată de stilurile autentice purtate de piloţii de marfă din Statele Unite ale Americii. Dacă ar fi să vă gândiţi la un personaj cunoscut pe care să îl asociaţi cu PME Legend v-aş zice să vă gândiţi la celebrul Tom Cruise în rolul din TOP GUN. Sigur vă aduceţi aminte de ţinută sa ca pilot de avioane. Nu este vreo întâmplare că între timp Tom Cruise chiar a fost imaginea brandului” , explică Gergana Chernookova, Manager Legend.

Colecţia cuprinde o varietate de produse, de la jeanşi şi jachete, la încălţăminte şi accesorii, toate create în spiritul ideii de pilotaj american. Fiecare produs se impune prin stil şi originalitate. Tonurile închise care descriu într-un mod foarte masculin fiecare piesă vestimentară, conturează imaginea unui bărbat impunător şi confident, gata să înfrunte orice obstacol.

Nostalgia care stă la baza stilurilor autentice ale creaţiilor PME Legend este ceea ce le face şi mai atractive. Acestea au fost create şi concepute pentru un anumit scop într-un moment în care condiţiile dure nu puteau fi combătute decât prin îmbrăcăminte robustă şi funcţională. Fiecare element din colecţia PME-333 are propria sa poveste, adusă ca un omagiu expediţiilor piloţilor americani.

Pme legend jacheta aviator

Culorile folosite în sigla colecţiei PME-333 reprezintă o legătură directă cu originea mărcii PME-Legend. Logo-ul în sine este o combinaţie a celor două aripi folosite de.

Brandul PME Legend se regăseşte în magazinul Legend din AFI COTROCENI, etaj 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *