noi bărbații

Noi, bărbații ne dorim o femeie cât mai independentă. O femeie care nu ne va sufoca niciodata cu mesaje şi apeluri. Cu toate acestea, femeia independentă pe care noi o cautăm trebuie să aibă un respect de sine destul de crescut însă dorim ca acest lucru să nu o transforme într-un animal, aşa cum adesea se întâmplă. Valoarea unui om este invers proporţională cu modul în care acesta se comportă cu un om mai inferior.

Ce ne dorim noi bărbații?

Ne place să avem femei de o noapte şi chiar le respectăm pentru ceea ce fac. Femeile privesc sexul ca pe un sacrificiu dedicat integral bărbatului. Ei bine, treaba nu stă chiar aşa. Sexul este ceva de comun acord și stârneşti plăcere în ambele părţi. Dacă faci sex de ocazie, tu ca şi femeie, nu înseamnă ca vei fi etichetată. Vei fi etichetată doar în cazul în care vei face asta cu un baiat şi nu cu un bărbat.

Cu toate că ceea v-am explicat mai sus este pur adevărat. Uneori simţim nevoia de iubire, nevoie de a fi îmbrăţişat, nevoia de a avea linişte alături de o persoana iubită. Asta înseamnă că vom căuta femei care ne vor satisface din punct de vedere emoţional.

Ne dorim mai mulţi bani pentru că suntem oameni, în consecinţă suntem lacomi deşi nu recunoaştem asta.

Ne dorim mai mult respect. Dacă v-am oferit o floare, v-am plimbat cu maşina şi ne-am afişat cu voi asta nu înseamnă că pentru voi am făcut o excepţie de la regulă şi ne vom lăsa respectul călcat în picioare de voi. Vreţi respect pentru ceea ce sunteţi, dovediţi ca sunteti demne de respect pentru că în caz contrar, nu veţi primi mai mult decât sictir. A fi gentleman nu defineşte neapărat a te purta frumos. Vă putem lua în derâdere iar între noi fie vorba, ne putem amuza destul de subtil pe seama voastră.

Ne dorim ca dimineaţa, după o noapte petrecută împreună să nu fim nevoiţi să facem pe sclavii doar pentru că sunteţi îmbufnate. Să fim serioşi, avem aceleaşi drepturi, nu?

Articolul a fost creat în urma insistenţelor din comentariile articolelor precedente semnate de mine, în care am fost criticat deoarece articolele mele se adresează exclusiv bărbaţilor.

Deci ce altceva ne mai dorim noi, bărbații?

2 thoughts on “Ce ne dorim noi bărbații?

 1. Ruxandra spune:

  „Valoarea unui om este invers proporţională cu modul în care acesta se comportă cu un om mai inferior.”
  Adica, daca ma port urat cu un om „mai inferior” mie, conform acestei teorii a proportiei inverse, sunt un om frumos? Cred ca, din contra, este direct proportionala aceasta valoare (In plus, „Inferior”, prin sine, inseamna MAI MIC, nu se foloseste intr-o alta comparatie).
  Atentie la cuvinte! Ele sunt cele care, alese cu grija, ne fac sa parem mai mari sau mai mici, mai credibili sau mai greu de crezut in fata celor care ne citesc. E pacat ca gandurile bune exprimate aici sa nu fie receptate de cei care le citesc, doar din cauza faptului ca ei te-ar putea considera un om superficial, vazand aceste minore greseli.

  Sper ca aceste observatii sa fie vazute in mod constructiv, intrucat dorinta mea nu a fost sa deranjez, ci sa fac o observatie care ar putea ajuta pe viitor. Ganduri bune si numai bine!

 2. victorash spune:

  Spune-mi si mie daca tot te consideri atat de barbat, cum de crezi ca femeile au facut sex cu tine doar din sacrificiu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *