Diferentele Dintre Baieti Si Barbati

“Being male is a matter of birth, being a man is a matter of age, but being a gentleman is a matter of choice.”

Cum spune și citatul de mai sus , a fi un gentleman nu ține de vârstă ci ține de modul de gândire, de alegerile făcute și de nivelul fiecăruia de dezvoltare personală.

Diferentele dintre baieti si barbati

Sunt unele lucruri care diferențiază băieții de bărbații adevărați, mai mult sau mai puțin sesizabile. Partea bună e că băieții devin, la un moment dat, fie o dată cu vârstă, fie în urma unor etape, bărbați. Partea proastă e că unii nu reușesc niciodată acest lucru!

Un bărbat știe ce vrea și acționează în direcția respectivă

Un băiat nu are absolut nicio idee asupra ceea ce vrea, și implicit viața este ceva ce i se întâmplă, fără a avea vreo putere pentru a modifica acest lucru.

Bărbații sunt tot timpul ocupați, fac ceea ce le place și fac acele lucruri cu pasiune. Se educă tot timpul și nu pierd vremea uitându-se la televizor, sau discutând despre lucruri mondene ce nu îi privesc, preferând să folosească timpul într-un mod benefic. Băieții în schimb, nu prea știu care sunt lucrurile care îi pasionează și nu pot astfel să își descopere vocația. Băieții pierd vremea prin baruri discutând despre politică, mașini, femei sau alte obiective, pe care bărbații le vor atinge, iar băieții vor rămâne doar să vorbească despre ele.

Un bărbat plănuiește

Își face planuri pentru viitor, își stabilește obiective precise în concordanță cu ceea ce își dorește să obțină de la viață. În cealaltă categorie, băieții nu prea au astfel de obiceiuri, iar singurele planuri pe care le au sunt cele în care își stabilesc în ce club sau bar să mai iasă în weekend.

Bărbații adevărați știu că „Un obiectiv fără un plan ramane doar o simplă dorință”, de aceea își stabilesc planuri fie pentru obiectivele pe termen scurt, fie pentru obiectivele de viitor, pe termen lung, planuri care îi vor ghida în direcția obiectivului lor precum o stea călăuzitoare.

Băieții doar vor trăi clipa, fără să se gândească la faptul că ar putea să nu câștige nimic dacă nu au un plan bine pus la punct.

Un bărbat este cu stil , un băiat este la modă

Băieții vor purta mereu ce poartă toți ceilalți.Vor purta în continuare blugii tăiați, tricorile cu mesaj sau alte ținute anti stil.Băieții doar vor copia de la alții ce este „cool”fără a se gândi dacă acel stil vestimentar li se potrivește, sau îi avantajează în vreun fel.

Bărbații se vor îmbrăca întotdeauna cu stil, vor avea un stil vestimentar propriu care să le definească personalitatea. Bărbații poate că nu sunt eleganți mereu. Dar știu să asorteze ce poartă și știu să evite lucrurile care nu îi avantajează.

Un băiat va alege o femeie după modul în care arată…și cam asta ar fi singurul criteriu

Pe când, un bărbat caută o femeie după inteligența pe care o are, după modul în care femeia respectivă îl poate susține și poate fi lângă el.Un bărbat caută o femeie care are aceeași viziune asupra vieții ca și el,care să aibă aceleași puncte comune,o femeie care știe ce își dorește de la viață. Bărbații caută femei, băieții caută fete. Fiecare atrage ceea ce este.

Bărbații au un cod moral bine definit

Au niște valori după care se ghidează și reguli pe care nu le încalcă nicodată. Pe când un băiat, nu are nici cea mai vagă idee ce își dorește, acționează inconștient,nu are niște principii bine definite. Spre exemplu un bărbat poate să spună oricând mulțumesc, și are regulile elementare de bun simț,un bărbat are ca valoare educația și are o cultură generală vastă și se poate descurca în orice situație socială.

Tu în ce categorie te afli?

Iar dacă știi ce diferențe mai apar între bărbați și băieți, le poți lasă mai jos,într-un comentariu.

Related Posts

1 thoughts on “Diferentele dintre baieti si barbati

  1. robert spune:

    Dependenta
    Ieșirea din mediocritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *