Barbati Adevarati

Se caută bărbați adevărați. Ușa se deschide și un pantof negru lucios pașește in cafenea. De la cele cateva mese ocupate, se ridica privirile și se focuseaza in aceeași directie. In cafenea intrase un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Pantaloni negri, cureaua de culoarea pantofilor, o camașa alba descheiata la doi nasturi peste care stătea un sacou demn de invidie. Frizura era una simplă însă destul de greu de întreținut după parerea multora.

Se caută bărbați adevărați

Un bărbat adevărat este evident după îmbrăcăminte. Mereu elegant, cu un aer ușor misterios, este admirat chiar și de masculi heterosexuali. Frumusețea cu care viața ne înzestrează nu poate depide de noi însă stilul este cu siguranță dependent. Un bărbat denotă o inteligența peste medie iar din această cauza el emană atracție si testosteron oriunde s-ar duce. Având în vedere că-mi citești articolul înseamnă că ești un băiat ce urmează a deveni bărbat.

Dorești să devii un bărbat deoarece vrei ca atunci când pășesti într-o cafenea să-ți faci simțită prezența. Pentru început, asigură-te că garderoba ta îți permite asta. Pasul doi constă în adoptarea unui comportament pe măsura hainelor tale. Dacă porți un tricou cu inscripții n-ai decât să te comporți ca un elev de liceu însă dacă hainele pe care le porți
îți dau un sentiment de putere, ești pe calea bună. Cu un comportament adecvat, ești un bărbat.

Bărbatul de la începutul articolului ești chiar tu…peste 1 an.

De-ți dorești cu adevarat o schimbare, nu o lasa sa aștepte. „Pe cine imiți astăzi, ca el vei deveni mâine”.

La baza tuturor încercărilor, cred ca hormonii sunt cei stau. Ei ne fac să ne dorim întotdeauna mai mult de la noi. Ei ne cer o schimbare ca într-un final sa ne dea puterea de a jongla cu femeile la care acum poate doar visezi. De vei aplica tot ceea ce gasești pe acest blog, vei ajunge sa nu-ți dai crezare amintirilor care îți vor arăta un „ego” al trecutului.

Când vei ajunge un bărbat, vei iubi femeia, dar nu din faptul ca sunteți suflete-pereche ci pentru ca vei observa la ea dorința de a se sacrifica doar ca tu să fi lângă ea.

Odata ce citești acest blog, ai depasit puțin stadiul de băiat. Însemnătatea a ceea ce faci tu este imensă. La baza tuturor faptelor, stă o dorință și voință.

sursa foto

Related Posts

16 thoughts on “Se caută bărbați adevărați

 1. Stii cred ca e mai productiv sa scriem despre cum trebuie tinerii sa depaseasca faza adolescentei decat sa scriem cat de mult conteaza aparentele…parerea mea..

  1. Cristi spune:

   Subscriu!

 2. Asa este Viorel. Pe vremurile indepartate se realizau ritualuri de trecere de la adolescenta la maturiratea masculina, de exemplu. Intr-un ceremonial social ei abandonau modul de gandire si actiune baietesc si adoptau unul matur. Asa ceva nu prea mai exista acum si traim intr-o societate de "baieti" chiar daca in varsta. Sau ne consideram barbati dupa aparente. Iata de ce eu, la Centrul Filia din Brasov, am initiat de veva timp ateliere de initiere in masculinitate. Aici este pagina Centrului: https://www.facebook.com/CentrulDeConsiliereSiPsihoterapieFiliaBrasov

 3. George Nedelcu spune:

  Foarte frumos!

 4. Roxana Cucsa spune:

  Am numarat de cel putin 2 ori in textul tau, afirmatia ca cine citeste acest blog devine sau a devenit barbat deja. Eu am sex feminin, la ce sa ma astept pe mai departe?

 5. Liviu Popa spune:

  "A (se) focusa" nu inseamna in limba romana ce inseamna in engleza! ;) Nu-l mai folositi gresit!

  In rest, bun articolul!

 6. am să-mi dau cu parerea mai amănunțit, căci tu nu primești doar aplauze, nu-i așa? Iar dacă le primești le primești de la analfabeți, eu, băiat semi-cult( sau semidoct ? ) Am să zic altceva.
  1. Titlul.
  Titlul format din 3 cuvinte. Este scris ca și cum tu ești zeu și le arăți proștilor cum stă treaba. Ca și cum ai știi tu deja ce înseamnă un bărbat adevarat. Dar oare ești tu unul, teodor? Mă-ndoiesc nespus.
  Primul paragraf : ce este atât de uimitor la un pantof negru lucios? De ce se "focusează" lumea doar pentru că pășește acest domn cu un picior îmbrăcat cu pantof negru lucios? Apropo, focusează este greșit. Nu este romgleză aici, și nici nu e coerentă propoziția, ai putea scrie "de la cele câteva mese se îndreaptă priviri de apreciere" și atât. Domnul care intră e bărbat în adevăratul sens al cuvântului doar din pricina a celor urmate mai departe, și anume pantaloni negri, cureaua de culoarea pantofilor, cămașă albă descheiată? Cine ar fi invidios pe un sacou ? Orice cocalar sub-uman se poate îmbraca așa, asta nu-l face nici decent, nu domn în adevăratul sens al cuvântului.
  Eu nu văd ce domn ar avea frizura greu de întreținut. Că doar nu e pizdă să stea toată ziua să-și facă freza. Cine-și dă cu părerea despre freza altui băiat? Lol
  Al doilea paragraf. Un bărbat adevarat nu e evident după îmbrăcăminte. Orice cocalar se îmbracă elegant. De ce ai adăugat și "admirat chiar și de masculi heterosexuali" ? Te imbujorează ideea asta, nu ? Căci pe un băiat normal nu prea..
  Cu frumusețe nu te izestrează viața însăși. Viața este conștiință, nu e frumusețe, viața e o serie de tragedii chiar, nicidecum frumusețe.Frumusete primesti de la dumnezeu, sau de la natura daca esti ateu."Un bărbat denotă o inteligență peste medie iar din această cauză el emană atracție și testosteron oriunde s-ar duce" poate ai vrut să adaugi și atributul "adevărați", sau orice bărbat e inteligent? Dacă denotă inteligență înseamnă că emană testosteron ? Înseamnă că steven hawking e un adevarat taur :). Apoi iar mândrie prostească, tu deja ai devenit bărbat adevarat, nu :)))? Și nu vrei să devii "bărbat" ca să te vadă lumea la cafenea. Ci vrei să primești atenție ca să-ți satisfaci ego-ul de maimutoi. Iar hainele nu îți dau un sentiment de putere, că nu-ţi pui armura să mergi la război, în cel mai bun caz te fac să arăți bine, decent. Apoi ai zis "cu un comportament adecvat, ești bărbat." păi cum mă, ori cu comportament ori cu haine ?
  Apoi ai spus "bărbatul de la inceputul articolului ești chiar tu..peste un an." Bun, ce tare, peste un an voi intra într-o cafenea plină de analfabeți manelişti care mă vor admira instant în ciuda faptului că sunt semi-retardat și am 5 lei în buzunar. Sau intru la avramide, căci aia cafenea de intelectuali, o să mă admire pentru ce "bărbat" deștept sunt :)) oh dar stai puțin, noi N-avem intelectuali în tulcea, cafeneaua e goală iar eu merg singur mereu :(
  La baza tuturor încercărilor nu stau hormonii, nu ei ne fac să ne dorim mai mult de la noi, ci e total opusul: faptul că suntem oameni ne face așa. Dacă ne luam după hormoni ne inmulteam ca animalele în copaci. Să știi că nici a jongla cu femeile nu este o virtute, pentru că (wow) nu suntem animale, iar femeile nu sunt trofee.
  "De vei aplica tot ceea ce găsești pe acest blog, vei ajunge să nu-ţi dai crezare amintirilor care îți vor arăta un "ego" al trcutului" adică în trecut eram categoric un ratat pentru că nu eram bărbat adevărat de când m-am născut? Și mai e și greșit formulată propoziția.
  Pre-inchei cu truisme plate cum ar fi "bărbatul iubește femeia". Mișto. Deci femeia nu mai e obiect de jonglat ?
  "Însemnătatea a ceea ce faci tu este imensă" "la baza faptelor stă o dorință și voință"
  În concluzie eu zic să te lași de scris.

 7. Constantin+-+Zig+Zag+Prin+Romania spune:

  Perfect adevărat ce spuneți aici. Din punctul meu de vedere, calitatea de „bărbat adevărat” nu se leagă prea mult de haine, dar astea ajută mult. Atenția la aspectul fizic ajută în a căpăta încrederea și atitudinea unui așa numit „bărbat adevărat”. Unde vreau eu să ajung e să am acea atitudine și încredere indiferent cum aș fi îmbrăcat, bineînțeles că neglijența nu este o variantă. Multă veselie vă doresc!

 8. Hah! Invinetiti-o pe Măria, înjurați la semafor, cititi bloguri si nu va duceti la muncă. Toata esenta e sa fiti in costum… Ca niste barbati adevarati!

 9. Zau domn' profesor? Dumeavoastra sunteti un barbat adevarat? Va duceti la cursuri cu doi nasturi descheiati?

 10. Să te uiți în oglindă și să semeni cu Conchita Wurst :))

 11. Să te uiți în oglindă și să semeni cu Conchita Wurst :))

 12. Radu spune:

  A fi barbat adevarat inseamna in primul rand sa iti asumi responsabilitati de care altii s-ar feri, sa ajuti si sa protejezi. Hainele tin de stil si sunt cireasa de pe tort.

 13. Amice, ești un papagal! Trecând peste calitatea articolului, care între noi fie vorba – e sub orice critică, dacă tu îți imaginezi că un ”bărbat adevărat” se construiește din exterior spre interior faci o ”mică” greșeală. Singura idee pe care ai reușit să mi-o conturezi în minte este că în acest articol ți-ai imaginat propria evoluție spre….chiar, spre ce?
  Să nu-ți imaginezi că te-am numit papagal degeaba! Atât timp cât recomanzi imitația și nu inspirația, ce pot crede eu despre tine? Și ca să închei:

  1. Un băiat îmbrăcat ca un bărbat nu se transfigurează în cel din urmă pentru că îi lipsește maturitatea gândirii acestuia.

  2. Un bărbat adevărat se va preocupa în primul rând de latura sa intelectuală și spirituală, apoi de celelalte. Astea două îi dau forța interioară și ”sentimentul de putere” despre care vorbești, restul venind doar să-l completeze frumos pe bărbat.

  3. Reducând bărbatul la niște cârpe și ceva testosteron mă ofensezi în primul rând pe mine și apoi pe toți ceilalți bărbați care au măcar o vagă idee despre ce îți povestesc eu aici. Și, surprinzător, suntem câțiva…..

 14. Eu pot trece peste greselile gramaticale_ideea acestui articol insa e chiar periculoasa pt adolescentii semianalfabeti…pot fi inculti dar ,chiar macho fara creier?_e prea mult, peste asta trec mai greu.

 15. Cred ca un barbat adevarat nu noteazza cate femei i au trecut prin pat, ci momentele de incantare si fericire pe care le a daruit in trecerea lui pamanteana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *