Barbat Cu Stil

Suntem într-o continuă căutare a celor mai bune haine. Pe lângă bună să fie și ieftină, pe lângă ieftină să fie și calitativă. Bărbaților le place să arate bine pentru a impresiona oriunde merg și pentru a atrage privirile doamnelor la orice oră din zi.

Ce trebuie să mai aibă un bărbat pe lângă stil?

Acest articol nu o să vă direcționeze către cel mai ieftin magazin, nici nu o să vă dea sfaturi pentru cum să asortați o cravată la cămașă ci o să încerce să scoată din voi imaginea unui domn care să atragă privirile și cu sufletul nu numai cu hainele.

Bunele Maniere

Aspectul exterior, imaginea construită cu atenție și cu gust este prea puțin ca să fii văzut ca un bărbat stilat.

Fii sigur că dunga de la pantalon și gulerul de la cămașă nu o să fie afectate de căldura ta sufletească și de zîmbetele pe care le împarți familiei, prietenilor, chiar și necunoscuților într-un supermarket. La acest capitol trebuie să mai spun că odată ce începi să fii tu însuți și să nu cauți aprobarea nimănui pentru fularul pe care ți l-ai pus astăzi atunci o să înceapă să crească și imaginea de sine, imagine de sine care la orice bărbat manierat este totdeauna la maxim. Fii amabil, nu înjura, nu căuta să ai totdeauna dreptate, tratează-ți iubita ca pe o floare nu ca pe un obiect.

Principiile

Atenție, să nu fim absurzi… Unii oameni au ca principiu ideea să nu scrie niciodată de fosta iubită. Ăsta e un moft nu un principiu.

Principiile unui bărbat cu stil sunt principii de viață care odată fixate au menirea să îl ducă dincolo de vârf. Am întâlnit multe cazuri în care bărbații cu principii sunt cumva marginalizați, sunt priviți ca demodați. Dar nu vă faceți griji, oamenii de lângă noi imediat ce observă cu suntem cu un pas în fața lor, cu o treaptă mai sus la ceea ce ține de cultură fac tot posibilul să te aducă la nivelul lor. Asta înseamnă să fii cu un pas înainte, odată ajuns la o treaptă înaltă să nu mai cobori de acolo, să nu le faci pe plac celor care te vor înapoi.

Mărinimie

Probabil toți aveți, sau ați avut profesori care v-au inspirat

Am un prof la facultate care totdeauna ne spune în felul următor: “Să nu aștepți să ți se dea, dacă nu ai dat niciodată” sau “Dacă vrei să fii ajutat ajută pînă să ajungi în situații grele”. Trebuie să fiți milostivi, aceasta o să vă ajute foarte mult la cum sunteți văzut în societate dar și la imaginea de sine.

Carți

Nu, nu e vorba de o bibliotecă plină de cărți ci de o bibliotecă plină de cărți citite de tine. Personal m-am inspirat foarte mult din cărțile citite de pînă acum, atît pe plan personal cît și pe plan vestimentar.

Fiți atenți însă, să nu cădeți în capcana de a copia pe cineva. Luați aminte la sfaturi, sfaturi care să vă formeze stilul vostru personal, faceți așa încît să nu copiați ci să fiți copiați.

Bineînțeles că lista poate continua, dar consider că acestea sunt cele mai importante calități care nu trebuie să lipsească unuei .

Nu doar haina de pe tine te face om, om te fac faptele tale și atitudinea, nu degeaba spunea Jeff Keller că “Atitudinea este totul”. Mîine cînd o să mergi la birou sau la facultate zîmbește celor ce îți ies în cale și o să vezi că o zi frumoasă o poți face tu nu cei din jurul tău.

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *