Tateossian Și-A Prezentat Noua Colecție La Pitti Uomo 96

În cadrul Pitti Uomo 96 am avut ocazia de al cunoaște pe Robert Tateossian fondatorul brand-ului care îi poartă numele. Aceasta mi-a povestit despre începuturile brand-ului, dar și despre noua colecție pe care a lansat-o.

Pentru mine nu a fost prima interacțiune cu Tateossian. M-am mai intersectat cu acest brand și în România și voiam să aflu mai multe detalii direct de la sursă. Pe scurt, Robert Tateossian, provine din domeniul bancar și acum câțiva ani a observat că zona de butoni nu era suficient de bine exploatată. Astfel, a venit cu niște produse noi pe piață.

Tateossian și-a prezentat noua colecție la Pitti Uomo 96

Noua colecție reprezintă renașterea. Au preluat elemente de bază de la brand și le-au regândit sub o altă formă.

În noua colecție am descoperit butonii Skeleton, pe care îi poți vedea mai jos, cu același mecanism ca și la ceasuri.

Tateossian Și-A Prezentat Noua Colecție La Pitti Uomo 96

Sau butoni și cu elemente în mișcare precum în fotografia de mai jos.

Tateossian Și-A Prezentat Noua Colecție La Pitti Uomo 96

În plus, vei găsi și o colecție destinată persoanelor care preferă un design clasic. Anumite piese sunt realizate din fibră de carbon pentru a le oferi un look industrial.

Tateossian Și-A Prezentat Noua Colecție La Pitti Uomo 96

În această colecție vei găsi și o ediție limitată de butoni realizați dintr-un meteorit de pe planeta Marte precum și din fosile care datează de peste 300 milioane de ani. Această categorie este special destinată colecționarilor.

Tateossian Și-A Prezentat Noua Colecție La Pitti Uomo 96

Tateossian a observat o creștere în rândul purtătorilor de brățări și astfel a introdus în această colecție o gamă diversificată de modele. Fie metalice, din diverse pietre sau alte combinați care îți pot oferi acea unicitate pe care ți-o dorești.

Bratari Barbati Tateossian

Lanțurile pentru gât au un aspect industrial și cu o varietate mare de pandative pentru a fiecare stil personal în parte.

Lant Gat Tateossian

Cel mai nou produs pe care l-am întâlnit la Pitti Uomo și nu mi-am imaginat că voi vedea vreodată așa ceva a fost accesoriul pentru încălțăminte. O parte din accesorii sunt cu mecanism skeleton care se vor pune pe șiret.

Accesoriu Incaltaminte Sport Tateossian

Care sunt accesoriile tale preferate?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *