idei accesorizare

Codul vestimentar masculin este unul destul de riguros, cu reguli stricte de genul „aia trebuie aşa”, „cealaltă trebuie doar acolo”, „nu ai voie asta”. Şi nu este neapărat un lucru rău în asta. Dar câteodată putem ceva mai mult. Adică să experimentăm diverse idei creative de accesorizare.

Idei creative de accesorizare

Stil Masculin Pitti Uomo 96 Borsalino
Idei creative de accesorizare

Chiar susţin respectarea codurilor vestimentare atunci când sunt impuse/precizate combinate cu un minim detaliu pentru a da unicitate ţinute. Şi mai susţin respectarea codurilor vestimentare pentru ca aceste valori să nu se risipească în timp şi să rămână un punct de reper în viziunea generaţiilor viitoare… să nu se întâmple ca acum, în zilele noastre, când generează lipsa de bun gust şi educaţie vestimentară.

Pitti Uomo 96 Stil Masculin Jelna esarfa

Dar cu toate acestea, să aruncăm o privire în „tabăra vecină” – în garderoba femeilor: vedem mai mult bun gust, mai multă creativitate, combinaţii care inspiră şi plac ochiului. Nu curge doar lapte şi miere nici acolo, dar sunt mult în faţa noastră.

Aşadar, având grijă să nu cădem în ridicol, păstrând esenţa masculină a lucrurilor şi folosindu-ne imaginaţia, să ne permitem şi noi să concepem ţinute mai interesante, mai creative şi cu personalitate, atunci când nu suntem ţinuţi în frâu de unele coduri vestimentare. Şi unul dintre modalităţile spre a face asta, este să ne folosim de puterea accesoriilor, care potrivite cu cap, ne scot din banal şi fac diferenţa.

Ziua internationala a palariei

Dar asta nu e tot, pentru că mai avem diferite modalități de purtare a curelei, a eșarfei și al fularului și a cravatei.

În rest, alegeţi momentul şi starea potrivită pentru a le folosi, aveţi grijă de vreme şi în caz că doriţi să învăţaţi mai multe despre stilul vestimentar masculin, găsiţi informaţii mai multe în Ești ceea ce porți? și Cum să te îmbraci bine cu bani puțini.

Ţie care metodă ţi se pare mai creativă şi pe gustul tău?

sursa foto: aici,

Related Posts

2 thoughts on “Idei creative de accesorizare

  1. Monica Vlase spune:

    nu poti sa accesorizezi ceva daca nu esti conformat si cu tinuta )))

  2. Vlad spune:

    Lant la pantaloni.. Hmmm, not my style ! Nu cred ca se leaga combinatia din ultima poza, anyway, bun articol, bravo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *