Brățările Pentru Bărbați

Am descoperit brățările pentru bărbați cu mulți ani înainte de existența StilMasculin. Am încercat mai multe modele și am prins o fixație pentru brățările din piele. Mi-au plăcut datorită faptului că veneau cu un avantaj pentru încheieturile mele subțiri. Dar cu timpul gusturile mele s-au schimbat și au evoluat și am trecut cu pași mici spre brățările colorate. Până la urmă cred că este o evoluție naturală pentru bărbatul preocupat de imaginea sa.

Brățările colorate vin în primul rând ca o pată de culoare, în al doilea rând vin și cu o notă de personalitate. Fiecare produs în parte are ceva distinct care îl face să fie ceva aparte. La fel este și în cazul noi colecții Legend de la Stylish Rocks. Mai jos am făcut câte o ținută în funcție de particularitatea brățărilor folosite.

1) Brățara Green Forest

Brățările Pentru Bărbați

Am luat brățara de mai sus și am construit ținuta în jurul principalelor ei caracteristici. Pentru că brățara Green forest în traducere liberă înseamnă pădure verde, am ales hainele în aceleași tonuri. În acest context vesta s-a integrat foarte bine, dar și cravata ancient madder care are aproximativ aceleași nuanțe pe care le găsim în pădure.

Brățările Pentru Bărbați
brățările pentru bărbați

Dacă ai nuanțe de verde și nu știi cu ce să le asortezi alege pantalonii khaki. Pentru o notă de lejeritate în ținută am rulat pantalonii și am ales loaferși.

Brățările Pentru Bărbați

2) Brățara blue rainbow

Brățările Pentru Bărbați

Această brățară este preferata mea datorită nuanțelor puternice de albastru. Dar faptul că în această brățară se regăsesc și nuanțe de maro o face mult mai ușor de integrat în diverse ținute. Ea se poate purta atât la ținutele simple, dar și la cele colorate.

Brățările Pentru Bărbați
brățările pentru bărbați

Personal mi s-a părut mult mai ușor de integrat într-o ținută colorată. Din acest motiv am ales și pantalonii pictați pentru că împart aceeași idee cu brățara de mai sus. Nuanțele din aceste elemente parcă au fost rupte dintr-o pictură. Precum observi, am scos brățara în evidență cu ajutorul nuanțelor de verde și albastru, dar nu strica și un turcoaz. Recunosc că această brățară ar fi creat un contrast cu un costum gri sau o ținută maro.

P1090738 - Copy

3) Brățara Vintage Rock

Bratara-Barbati-Vintage-Rock-

Această brățară parcă reprezintă veriga lipsă atunci când dorești să faci un mix între stiluri. Adică vine cu un echilibru atunci când vrei să introduci ceva într-o ținută colorată sau clasică. În cazul de față am ales să port două brățări pentru că una singură mi s-a părut a fi prea puțin. Nuanțele din maro, bordo și albastru sunt în armonie cu brățara de mai sus.

P1090981 - Copy
brățările pentru bărbați

P1090840 - Copy

4) Brățara Ancient Warrior

Bratara-Barbati-Ancient-Warrior-Legend

Nuanțele naturale de pământ și lemn ale brățării Ancient Warrior le-am accentuat cu ajutorul zidului Cetății Medievale care apare în fotografia de mai jos. Ținuta de mai jos e destul de simplă. Pantalonii în carouri i-am asortat la o cămașă pentru butoni. Chiar dacă ai o cămașă pentru butoni încearcă să o poți purta și în alte situații.

P1100134 - Copy

Brățara este în contrast cu ținuta, dar la fel de bine puteam alege nuanțe care să se potrivească în acest context.

P1100164 - Copy
brățările pentru bărbați

Cum ai purta brățările pentru bărbați?

Fotograf: Dani Saracut

Related Posts

2 thoughts on “Cum poți purta brățările pentru bărbați

  1. Alexey spune:

    Salut Laci,la o tinuta eleganta,daca porti batista si cravata,se mai poate adauga si accesoriu pentru rever sau e prea mult ?
    Mersi frumos

    1. Laci spune:

      Se poate. Daca crezi ca te reprezinta acel accesoriu poti incerca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *