Stylish Rocks - brățari din pietre naturale în stil masculin sau de ce e cool să fii stilat
În luna decembrie am primit un mail conceput cu mult entuziasm, ca și multe altele de genul, de la un brand de brățări proaspăt lansat. Primul meu impuls a fost „încă un brand care face accesorii masculine, oare de ce?”. Nu mă înțelege greșit, dar primesc săptămânal multe mesaje de genul și nu știu ce să mai cred. Fie s-au trezit toți cu un spirit antreprenorial, fie își încearcă norocul în necunoștință de cauză. Mi-au cerut un feedback și le-am comunicat succint tot ce nu mi s-a părut în regulă.
În mod normal, sunt un om direct și mulți sunt deranjați de părerea mea, chiar dacă mi-au cerut-o. În schimb, brand-ul respectiv mi-a răspuns feedback-ului pe care l-am oferit ca niște adulți fără să fie deranjați de mesajul meu.
 
Numele brandului sugerează ideea de pietre naturale în stil masculin, pentru că ele sunt vedetele brățărilor și așa a apărut Rocks (cumva beeds – mărgelele sunt similare cu bijuteriile pentru femei). Iar pentru că pietrele sunt unele șlefuite și special concepute pentru a înfrumuseța și pentru a aduce un plus de culoare personalității și ținutelor unui bărbat, li s-a spus „Stylish”. O altă conotație ar fi un fel de confirmare de genul: „e cool să fii stilat”.
Între timp am aflat mai multe detalii despre afacerea lor. Stylish Rocks au combinat pasiunea pe care o au pentru pietrele semiprețioase și accesorii. Brățările lor se încadrează în categoria de bijuterii unice prin mai multe aspecte.Fiecare piatră folosită în brățară este unică, la fel ca și orice altceva creat de natură. Charm-ul din argint în formă de octagon și inscriptionat cu SR și coroană, este realizat, șlefuit și finisat manual, bucată cu bucată.
11811288_937523026308702_756256385143542710_n

Comparativ cu alți producători locali, Stylish Rocks nu face compromisuri la calitatea materialelor. Pentru fiecare brățară comandată se oferă certificate de garanție cu valabilitate de 30 zile și certificate de autenticitate care garantează ca materialele utilizate de ei sunt conforme, special reglementate și autorizate de către ANPC (autoritate care reglementează și piața metalelor prețioase și a pietrelor naturale).

Fiecare furnizor cu care lucrează Stylish Rocks trece printr-un filtru special pentru a garanta autenticitatea materiilor prime.

Datorită faptului că Stylish Rocks se poziționează în segmentul de bijuterii și nu de gablonțuri, materialele au fost alese pentru a fi durabile. Cele două colecții de brățări, disponibile momentan, sunt realizate fie pe sârmă siliconată cu rezistență, fie pe șnur din nylon împletit și cerat. Deși este cea mai accesibilă și întâlnită modalitate de a construi o brățară din pietre sau mărgele, Stylish Rocks au ales să nu utilizeze materiale elastice precum guta sau altele similare, tocmai pentru că au un ritm rapid de deteriorare și scurtează efectiv „viața” unei frumoase brățări. În plus, nu vei avea surpriza de a se decolora, deoarece ei lucreză doar cu piatră semiprețioasă. Fiecare accesoriu metalic folosit în brățară este din argint.

Stylish Rocks oferă livrare gratuită pe teritoriul României, posibilități multiple de plată (ramburs, ordin de plată, sistem securizat de plată cu cardul și în curând Paypal) și o platformă de achiziție foarte prietenoasă și ușor de utilizat.

Cu o investiție de 10.000 euro și încă una de 15.000 de euro în 2016 Stylish Rocks își dorește să crească sănătos și astfel intenționează să se extindă pe alte piețe. În curând vor introduce în gama lor de produse texturi și pietre noi, dar și brățări din piele și alte accesorii masculine.
 
Bărbatul Stylish Rocks este un gentleman căruia nu îi este teamă să experimenteze, care știe ce vrea, care cucerește natural, un om asumat, de succes și, pe de altă parte, orice persoană din jurul lui care îl apreciază în mod deosebit și se gândește să-l surprindă cu un cadou original.
 
Din punct de vedere al personalizării brățării este posibil ca pe viitor să îți alegi charm-ul sau și combinațiile de pietre pe care să le alegi. Fiecare brățară se găsește în patru mărimi, situate între 19-22 cm.
 
Am primit câteva brățări pentru review. Mi-a plăcut foarte mult cutia și deja m-a dus cu gândul la persoana căreia îi voi face cadou o brățară. Fiecare brățară vine cu o poveste: am citit despre Amazonit, Jasp sau Crisocola. Un alt plus mi s-a părut faptul că îți cer feedback despre brățară. Mi se pare normal acest lucru pentru că doar așa pot înbunătăți lucrurile. Dacă e ceva de înbunătățit.
1937098_974902462582141_2168204104517615991_n
 
În momentul în care am pus brățările pe mână am simțit că sunt puțin mai grele față de cele din plastic cu care eram obișnuit. Mi-a plăcut sistemul de închidere pe bază de șnur care face ca totul să fie mai ușor atunci când pui sau dai jos brățara. Am făcut testul rezistenței și brățările au rezistat bine pentru că nu s-au rupt, dacă ar fi fost elastic erau șanse mari să se rupă. Evident că le-am pus și sub jetul de apă și am frecat cu mâna ca să vad dacă se duce ceva. Nicio schimbare.

Dacă simți nevoia de o schimbare sau dorești un plus de stil îți recomand „pietrele stilate„.

Related Posts

4 thoughts on “Stylish Rocks – brățari din pietre naturale în stil masculin

 1. Flr Florin spune:

  sunt frumoase dar prea scumpe si faci si publicitate

 2. Alin spune:

  Feedback: Astea sunt preturi ?! Cine da atatia bani pe bratari ?!

  1. Laci spune:

   Am descris in articol de ce bratarile Stylish Rocks au alte preturi fata de cele standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *