Trei perechi de mocasini cu utilitate crescută pentru această vară

Vara este anotimpul după care majoritatea dintre noi tânjim șapte, opt luni pe an. În fața faptului împlinit, ne reamintim ce incomode pot fi uneori temperaturile ridicate. Căldura ne obligă să optăm pentru o vestimentație cât mai lejeră și mai ales pentru tipuri de încălțăminte cel puțin la fel de confortabilă. Unora le place să se plângă, altora le place să caute soluții și să se adapteze situației. Din a doua categorie de persoane face parte bărbatul care se va orienta întotdeauna spre modalități prin care poate în același timp să își păstreze confortul și să își satisfacă dorințele din punct de vedere vizual.

3 perechi de mocasini cu utilitate crescută

Mocasinii, una dintre cele mai favorabile variante

O pereche de mocasini este una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face când alegi ce să porți în picioare în sezonul cald. Ca la orice pereche de încălțăminte fără șireturi, deschiderea pantofului este mai mare, ceea ce din start oferă mai mult confort termic în cazul unor zile foarte călduroase. Desigur, pornim de la premiza că îi vom purta doar cu șosete invizibile. Nu este greșit să îi purtăm cu șosete normale, însă în situația de față discutăm despre cum să nu simțim căldura mare la nivelul picioarelor. De altfel, mocasinii sunt întotdeauna construiți dintr-o piele mult mai subțire decât pantofii normali, tocmai cu acest scop.

Un alt argument pentru care alegerea unor mocasini este una dintre cele mai bune variante este păstrarea versatilității în ținutele tale. Mocasinii îndeplinesc cu brio misiunea unor pantofi într-o ținută: amplificarea acesteia. Acest lucru se datorează potențialului pe care îl au: în funcție de model pot fi folosiți atât într-o ținută casual, cât și într-una formală.

Trei modele de mocasini și introducerea lor în ținute

Mai jos, vei putea vedea, pe rând, trei modele de mocasini pe care dacă îi ai, îi poți folosi în nenumărate feluri în această vară. După cum vei observa, toate modelele sunt din piele și niciunul din piele întoarsă. De fapt, acest lucru este cel care face posibilă folosirea lor și într-o ținută formală.

Vom lua fiecare model în parte și îl vom exemplifica în două ținute diferite.

Modelul din piele maro

mocasini 1095 Lei magazin EGO Mens Fashion Concept
perechi de mocasini cu utilitate crescută

Într-o ținută casual – cu pantaloni chinos bej și un tricou polo verde

Într-o ținută smart casual – cu un costum gri, o cămașă albastră. Cravata și batista de buzunar sunt opționale, în funcție de cât de complexă vrei să îți fie ținuta. Totuși, alese corespunzător, vor completa într-un mod inedit ținuta.

Modelul din piele bleumarin

mocasini 1095 Lei magazin EGO Mens Fashion Concept 3
perechi de mocasini cu utilitate crescută

Într-o ținută casual – cu pantaloni chinos maro și un tricou polo albastru

Într-o ținută smart casual – cu un costum bleumarin și o cămașă albă

Modelul din piele bleumarin, cu găuri pentru un confort termic ridicat

Într-o ținută casual – cu pantaloni chinos scurți verzi și o cămașă din in

Într-o ținută smart casual – cu pantaloni chinos maro, cămașă albastră și sacou gri

Acest ultim model este un model special, deoarece este conceput cu găuri care lasă piciorul să respire, fiind mai confortabil decât un model normal, din punct de vedere termic.

Toate produsele de mai sus le poți găsi în magazinul online al celor de la Otter, alături de multe alte modele de mocasini care pot juca mai multe roluri în ținutele pe care le vei purta vara aceasta, indiferent că se vor îndrepta spre casual sau mai multe spre formal.

Related Posts

One thought on “3 perechi de mocasini cu utilitate crescută

  1. Mocasini dama spune:

    Acesti mocasini sunt un mod excelent de a capta atentia si sa va simtiti bine si confortabil in timp ce-i purtati. O selectie de modele reusite din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *