Zoot
În România sunt din ce în ce mai multe branduri masculine, și aproape că nu mai știi ce să alegi. Suntem în era comerțului online, în care fiecare magazin încearcă să vină cu ceva inovativ, iar Zoot nu a trecut neobservat pentru că au venit cu un concept foarte bun. Au eliminat una dintre cele mai mari frici ale clienților online: „Nu știu dacă acest produs îmi vine bine”. Astfel s-au născut cabinele de fericire. Ideea este destul de simplă. Poți să îți comanzi oricâte produse dorești, pe orice culoare sau mărime. Acestea ți se vor livra într-o cabină de fericire, care conține și o cabină de probă. În acest mod poți încerca fiecare produs în parte și să rămâi doar cu ceea ce îți place sau nu. Un alt avantaj este că nu trebuie să plătești curierul pentru livrarea sau returnarea coletului. În plus, produsele se pot returna gratuit în maxim 90 de zile de la primire, fără a invoca vreun motiv.  Cât de tare poate fi acest lucru?
 
ZOOT.ro a intrat în Romania la sfârșitul anului trecut și lucrează cu foarte multe branduri. E posibil să îți placă acele brand-uri, dar să nu le găsești în mall-uri.
 
În 3 martie ZOOT deschide două Cabine de Fericire ZOOT – una pe strada Napoca, nr 7 și pe cealaltă pe strada Mihai Viteazu, nr. 5. De acum, și cei din Cluj pot comanda online gratuit oricât și să plătească doar ce le place!
 
Domnilor, pentru a celebra împreună această reușită, haideți joi, 3 martie, între orele 18:00 – 19:00, pentru ORA ZOOT cu Stil Masculin.
 

Vom face fotografii, vom asculta muzica pusă de DJ Bat, vom ciocni și vom intra împreună în lumea ZOOT! Intrare liberă pentru toți și toate! Este un eveniment de socializare și de abia aștept să ne cunoaștem.

În plus, Zoot vor pune la dispoziție vouchere de 1000, 700 si 500 lei care se câștigă prin intermediul unei tombole. Alte suprize le vei afla în curând.

 
Detalii despre eveniment găsești aici!
 
Pentru a celebra acestă deschidere, la invitația Zoot România am ales 50 de piese speciale pentru stilul tău personal. Piesele pe care le-am selectat se pot vedea aici.
 
1297582
 
Cu cine mă văd joi la eveniment în Cluj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *