S-A Deschis Barbershop By Neagu Marius

Barbershop By Neagu Marius este un concept de salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

S-a deschis BarberShop by Neagu Marius

Domnii nu isi mai doresc sa mearga in saloane unisex care miros a chimicale de permanent si oja, ci isi doresc spatii special dedicate masculinitatii. BarberShop by Neagu Marius vine in intampinarea acestor nevoi ale barbatilor punandu-le la dispozitie un loc intim unde se pot relaxa in timp ce sunt serviti cu ceva de baut si au parte de o tunsoare facuta cu simt de raspundere.

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus in frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a doua scaune de frizerie vechi de 40 ani si a creat o atmosfera speciala prieteneasca in care se desfasoara activitatea pe parcursul zilei.

Conceptul Barbershop Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Atunci cand iesi din frizerie cu o tunsoare perfecta pentru fizionomia ta, nu te poti abtine sa nu fii mai indraznet. Asa ca data viitoare cand esti in Piata Victoriei opreste-te la Barber Shop by Neagu Marius. O sa fii fericit ca ai facut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *