Vacanțele exotice - mai accesibile ca niciodată

După câteva luni de muncă asiduă, în care ai dat tot ce ai putut, gândul pleacă spre mult așteptata vacanță. Indiferent dacă preferințele sunt pentru o destinație caldă, care să îți ofere relaxare la plajă, o excursie montană, plină de aventură, sau mai degrabă un oraș plin de istorie și cultură, concediul trebuie bine planificat din toate punctele de vedere. Aici, se face referire mai exact la tot ceea ce trebuie să ai în minte: câte zile va dura concendiul, modalitatea cea mai eficientă și rapidă de transport, locul unde va avea loc cazarea, ce anume mai intră în preț și care sunt cheltuielile adiționale.

Pentru aceia care vor câte puțin din fiecare, există un loc exotic care îmbină marea, nisipul, muntele, mâncarea deosebită, ritmuri de dans, localnici prietenoși, dar și aventura descoperirii celorlalte  forme de relief specific.

Vacanțele exotice – mai accesibile ca niciodată

Republica Dominicană, paradisul caraibean

Vacanțele exotice - mai accesibile ca niciodată
Vacanțele exotice

Țara insulară, Republica Dominicană, aparține regiunii Americilor, mai exact a Mării Caraibelor și a coastelor sale înconjurătoare. Se învecinează cu Haiti și dispune de o multitudine de variații ale reliefului: apogeul Vârfului Pico Duarte (3175 m), nisipul alb de pe plajă, marea turcoaz la orizont, peșterile spectaculoase și lacul Enriquillo, fac din Republica Dominicană destinația turistică pentru distracție, relaxare și wellness.

Un beneficiu major îl constituie faptul că țara oferă serviciile acestea pentru buzunarul tuturor, având pachete de servicii pentru diferite bugete.

Cu capitala la Santo Domingo, alte orașe demne de admirat sunt Puerto Plata, Santiago de los Caballeros și Punta Cana. Alte câteva aspecte care vor face din sejurul dedicat acestei locații un concediu de vis sunt: bucătăria cu influențe spaniole, taino și africane; ritmurile de merengue și bachata, stiluri de dans inventate aici; pasiunea lor pentru baseball și golf; plajele cărora nu le vezi capătul; peșterile cu mici lacuri unde poți admira diversitatea florei și suvenirurile locale, făcute cu mare grijă pentru a avea o amintire acasă.

Vacanțele exotice - mai accesibile ca niciodată
Vacanțele exotice

Interesting Facts About Dominican Republic: Resort in the Dominican Republic
Vacanțele exotice

Dominican Republic  Exotic Place that Feeds your Senses Must say the poverty was shocking, however ...
Vacanțele exotice

Cum se poate ajunge acolo?

Întrebarea tuturor este legată de modalitatea de a ajunge până acolo. Mai precis, lumea este destul de reticentă, neștiind care sunt de fapt opțiunile cele mai eficiente în acest sens. De aceea, Fortuna Business Travel se ocupă de mobilitatea turiștilor din București, aeroportul Henri Coandă (Otopeni) până la Punta Cana, prin Paris, cu ajutorul companiei Air France. În ciuda faptul lui că, la prima vedere este relativ incomodă o escală, compania de business travel a aranjat totul în asemenea fel încât plecarea de la București să fie cât mai de dimineață, pentru ca după masa să poți sta deja într-un hamac prins între doi palmieri.

Pauza la escală este, de asemenea, foarte potrivită, de aproape trei ore, așadar nici prea scurtă, pentru a rata avionul, dar nici prea lungă, pentru a pierde timp inutil. La întoarcere, s-a avut din nou grijă la absolut fiecare detaliu. Decazarea se va face după micul dejun, la fel și predarea bagajelor, dar plecarea va avea loc abia spre seară, pentru a te mai putea bucura de razele soarelui încă puțin.

Alte beneficii

Cei de la Fortuna Business Travel nu îți oferă doar o posibilitate convenientă de deplasare până în Republica Dominicană, ci un sejur complet de nouă zile, all inclusive, cu multă atenție la detaliile care vor face din concediul tău unul reușit. Tocmai de aceea, nu va mai trebui să te obosești cu găsirea unui sistem de transport, al celui mai potrivit hotel, sau lucruri de acest gen. Singurul lucru pe care va trebui să îl ai în minte va fi care obiective vei vrea să le vezi prima oară.

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.