Evită pantofii cu vârful pătrat

În momentul în care ieși la o plimbare în oraș, indiferent de zona țării, sunt convins că vei observa bărbați ce poartă pantofii cu vârful pătrat. Pe lângă faptul că au aspect neplăcut și încă de la apariție au primit un feedback negativ din partea specialiștilor în stil masculin, au și prețuri asemănătoare cu cele ale pantofilor stilați; deci nu poți da vina pe preț dacă încă cumperi astfel de pantofi.

Evită pantofii cu vârful pătrat

nunnb717753_7995_jb

350 de lei            ACELAȘI MAGAZIN ONLINE                265 de lei. Prețul poate fi mic sau mare atât la pantofii cu vârful pătrat precum și la cei normali.

stacy244429_108424_jb

Sunt greori, au un aspect ce îi face să pară lipsiți de valoare, banali,  și vor ruina orice progres ai făcut în stil până în momentul în care te-ai decis să îi încalți. Aceștia nu au au avut și nu cred că vor avea vreodată momentul lor de glorie.

Cei ce încă îi mai poartă au o altă scuză, și anume faptul că sunt confortabili. E adevărat că datorită formei lor îți pot oferi un oarecare confort, dar să nu uităm că tehnologia a evoluat și pantofii nu mai sunt demult doar eleganți, ci și confortabili; sunt convins că dacă ești răbdător poți găsi perechea perfectă și pentru tine, fără ca aceasta să fie cu vârful pătrat.

Adesea sunt purtați de persoanele cărora nu le pasă de felul în care arată, sau de persoanele ce își aleg greșit sursele de inspirație și merg pe ideea că dacă au întâlnit pe stradă 2-3 bărbați ce purtau astfel de încălțăminte, în mod cert: se poartă!

Investește într-o pereche de pantofi stilați și de calitate pentru că, așa cum spuneam și în articolul anterior, unui bărbat adevărat ar trebui să îi pese de încălțămintea sa, pentru simplul fapt că aceasta constituie fundația pe care este așezat.

Ai mai purtat pantofii cu vârful pătrat?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *