Ținuta Pitti Uomo 103 Ziua 2

Pentru ţinuta Pitti Uomo 103 din ziua 2 am ales nuanțe de bleumarin pe care le-am combinat cu un palton crem. Am pus accentul pe albastru și pe simplitatea ținutei din punct de vedere cromatic. La fel ca şi în anii trecuţi, am profitat cât de mult posibil de timpul petrecut în Florenţa.

Ținuta Pitti Uomo 103 ziua 2

Tinuta Pitti Uomo 103 50
Ținuta Pitti Uomo 103

Albastrul e o nuanță potrivită pentru aproape orice bărbat datorită multiplelor posibilități de asortare. În plus, în mod natural albastrul este o culoare preferată de bărbaţi. Prin urmare fiind considerat o nuanţă clasică.

Dacă ai de ales dintre o ținută all black și una pe albastru, mergi pe a doua variantă. Poți oferi mai multe detalii despre ținută datorită varietăţilor de nuanțe de albastru. Precum se poate observa şi în ţinuta pe care o port costumul, bluza şi pălăria au nuanţe diferite de albastru.

Paltonul sau acest polo coat de la Torres Cerimonia vine într-o nuanță pretențioasă pentru bărbați. Într-o mare de paltoane negre, gri sau bleumarin, cremul te pune în evidență. Acest palton merge asortat în mare parte cu ţinute formale, datorită designului. Din punct de vedere cromatic l-aş asorta fie cu nuanţe de gri, negru, bleumarin, maro şi câteva culori deschise.

În completarea cromatică a ținutei am ales încălțămintea de tip brogue de la Denis. Datorită designului şi a modului de construcţie, acest model este potrivit atât pentru ţinute casual precum şi pentru cele formale. Maroul se asortează perfect cu nuanțe de albastru și crem. Această încălţăminte se găseşte momentan la un preţ special de 439,20 lei.

Pentru această ţinută, m-am limitat doar la un singur accesoriu şi anume la pălăria Borsalino care mă ajută la punerea în evidență a ținutei.

Cum ți s-a părut ținuta Pitti Uomo 103 pe care am purtat-o în a doua zi?

Ţinuta din ziua 1 precum şi descrierea o poţi vedea aici.

Urmează să descriu și următoarele ținute pe care le-am purtat la Pitti Uomo 103.

   

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *