Pitti Uomo 103 Tinuta Ziua 1

Mă bucur că reușesc să particip, din nou, la Pitti Uomo 103. Acest eveniment îl consider ca fiind un centru de eleganță și o sursă de inspirație pentru majoritatea bărbaților. La fel ca în fiecare an, voi publica pe site și pe contul de Instagram partea creativă a acestui târg, dar și atmosfera din cadrul acestui eveniment.

Pitti Uomo 103 – ținuta din ziua 1

Pentru această primă zi, am ales o ținută simplă formată din contraste. Costumul Torres Ceromia format din pantaloni și vestă, l-am ales gri și ca parte contrastantă palton bleumarin în dungi de la Torres Ceromia, ghetele negre de la Denis Shoes și pălăria de la Borsalino.

Ghetele Denis pe care le-am purtat la Pitti Uomo 103, le găsești acum la un super preț adică 216 lei reduse de la 540 lei. Sunt din piele naturală stampată, cu finisaj manual și sunt căptușite cu piele naturală. Aceste ghete sunt ideale pentru cei care doresc un plus de masculinitate în ținută și de ce nu, un accent milităresc. Datorită designului se potrivesc la ținute casual, dar și la costume din țesătură grea pentru cei care vor să ținute mai lejere din punct de vedere al eleganței.

Vesta și pantalonii gri se pot purta atât la ținute elegante precum și la cele casual. Este suficient să înlocuiești ghetele cu o pereche de încălțăminte sport pe orice culoare dorești și haina de iarnă schimbată cu o jachetă din denim, piele etc.

Haina de iarnă bluemarin este potrivită oricărui bărbat care își dorește un confort când temperaturile sunt ridicate și mai ales dacă se îmbracă de regulă formal.

Această haină la douâ rânduri de nasturi este și foarte asemănătoare cu cea Peacoat. Din acest punct de vedere m-aș folosi și de plusul de masculinitate pe care îl aduce.

Brandul Torres Cerimonia au deschis magazinul în mai 2022 în Cluj și au o tradiție de peste 20 de ani în acest domeniu. La ei vei găsi atât produse ready to wear precum și made to measure. Pentru această ediție am ales produse ready to wear. Și ca un sfat, dacă nu găsești un anumit produs în magazin, acela fie se poate face la comandă și nu e expus și se poate aduce dintr-un alt depozit. Așa a fost și în cazul meu.

Cum ți s-a părut ținuta pe care am purtat-o în ziua 1 la Pitti Uomo 103?

Urmează să descriu și următoarele ținute pe care le-am purtat la Pitti Uomo 103

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *