Cămăși Made To Measure Răzvan Vâlceanu Corporate

Cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu dezvoltă un nou tip de serviciu, dedicat segmentului corporate. Brandul de cămăși made-to-measure oferă companiilor pachete personalizate pentru a-și recompensa angajații și partenerii de business. Companii din domenii precum IT&C, bănci, asigurări sau pharma au apelat deja cu succes la astfel de servicii.

Cămăși Made To Measure Răzvan Vâlceanu Corporate
Cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu

De ce cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu

”Venind din domeniul corporate, înțeleg foarte bine nevoile unui om de business. În afaceri, o imagine personală impecabilă este detaliul care te pune în evidență și oferă mai multă încredere în tine”, declară Răzvan Vâlceanu. ”Avantajele unui bun vestimentar made-to-measure sunt indiscutabile, mai ales în zona de business. Acest tip de cadou este o alternativă inedită la primele oferite partenerilor şi angajaţilor, care îi vor face să se simtă apreciați.

Recompensarea angajaților în acest mod reprezintă un câștig atât pentru companie, cât și pentru aceștia. Pe de-o parte, angajații vor învăța să își construiască în mod corect imaginea. Detaliu care influențează inclusiv modul în care reprezintă compania în întâlnirile cu clienții. La polul opus, în plan personal, se vor simți mai încrezători și vor fi motivați să fie mai buni. În același timp, companiile vor caștiga în imagine. Felicităm managementul Computas pentru politica exemplară de premiere și fidelizare a angajatilor”, adaugă Răzvan Vâlceanu.

Guler Camasa, Razvan Valceanu
Guler camasa Razvan Valceanu

Computas, o companie ce oferă soluții IT de business, este printre primele care au apelat la cămăși made-to-measure Răzvan Vâlceanu. Acest demers face parte din programul lor de recompensare a angajaților. În fiecare săptămână, timp de șapte săptămâni, un angajat cu rezultate remarcabile primește cadou o cămașă made-to-measure Răzvan Vâlceanu. Acesta are posibilitatea de a-și realiza o cămașă la showroom-ul Răzvan Vâlceanu. În funcție de preferințele sale, după ce consultă mostrarul de țesături și posibilitățile de personalizare a cămășii și i se iau măsurile pentru realizarea tiparului.

Camasa, Razvan Valceanu
Cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu

Detalii cămăși Răzvan Vâlceanu

În ceea ce priveşte designul, colecţia Razvan Valceanu oferă elementele definitorii ale camășilor sale made-to-measure. Acestea sunt: gulerul detașabil, fixatoarele pentru pantaloni, manșete reglabile cu 2 nasturi. Precum şi articolele decorative ale manșetelor, fenta cu 8 nasturi, butonierele cusute într-o culoare diferită (ultima de la fentă, de la manșeta stângă), nasturii personalizați, monograme și logo-uri personalizate amplasate în diferite locuri pe cămași. Toate aceste detalii au fost gândite prin prisma funcționalitățiilor, însă sunt menite să aducă şi un element de stil.


Pentru ocazii precum zile de nastere, sărbători de Crăciun, Paște ori aniversări ale angajaților sau partenerilor de business, Răzvan Vâlceanu oferă și pentru segmentul corporate Gift Certificate-ul pentru cămăși made to measure. Acesta poate fi comandat oricând, atât online, cât și din showroom-ul Răzvan Vâlceanu.

Cn5B9038 As Smart Object-1
Cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu

Cămășile made to measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, în funcție de situațiile în care va purta cămașa, preferintele sale în materie de stil și accesoriile din garderobă la care va asorta cămașa. Totodată, brandul „Răzvan Vâlceanu” a lansat și o primă colecție ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail și smart casual, disponibile pentru bărbați, femei și copii.

Materialele utilizate în realizarea cămăşilor sunt furnizate de către producătorul italian Canclini 1925, unul din liderii internaţionali în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Cămăşile sunt fabricate în România pe modelul tiparului italienesc. Toate modelele sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe.

Ai alege cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *