Cum Se Face O Cămașă La Comandă La Gina Butiuc

Sunt genul de persoană care poartă zilnic cămașă și mi-am dorit foarte mult să am în garderobă una făcută la comandă. Astfel, am trecut pe la atelierul Ginei Butiuc să am parte de experiența cămășii realizate la comandă.

Pentru a putea beneficia de o cămașă la comandă la Gina Butiuc ai nevoie de circa trei vizite. Prima vizită e pentru măsurători, a doua pentru probă și a treia să îți verifici produsul finit. Cu timpul totul se reduce la o singură vizită mai precis la cea care necesită probă.

Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

M-am simțit stânjenit la această probă pentru că a trebuit să îmbrac acea fișie de material care mă făcea să arăt ca un personaj din filmele S.F. Lăsând această problemă deoparte m-am liniștit când am observat că pe acea fâșie de material se fixa un guler și o manșetă pentru a stabili proporțiile exacte ale viitoarei cămăși.

Dsc_0116
Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

Când apelezi la asemenea servicii ai posibilitatea de a îți personaliza cum dorești produsul respectiv. Aici poate fi: materialul, gulerul, manșeta, culoarea, croiul, nasturii și alte detalii pe care le consideri importante. Tot ceea ce pui pe tine trebuie să te reprezinte indiferent dacă e sau nu făcut la comandă.

Pentru prima mea cămașă la comandă, Gina mi-a propus să merg pe alb și nu am putut să nu fiu de acord cu ea. Este o nuanță clasică și e foarte ușor de asortat având în vedere că se împacă bine cu majoritatea culorilor.

Mi-am dorit foarte mult ca prima mea cămasă la comandă să fie cu gulerul rotunjit. Îmi place ca atunci când fac ceva la comandă să fie mai aparte. Îți recomand să faci următorul test la cămășile pe care le ai acasa când ai primul nasture încheiat trebuie să intre maxim 2 degete între guler și gât.

Cămașă Gina Butiuc
Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

Am ales manșeta rotunjită pentru a fi în armonie cu gulerul cămășii. Am renunțat la monogramă pentru că atrage prea tare atenția că acel produs a fost făcut pentru tine. Dacă produsul ți se potrivește și îți vine ca o mănușă, va transmite mesajele necesare. În plus, monograma se poate face simplu pe orice produs chiar dacă a fost sau nu făcut la comandă.

Manseta Cămașă Gina Butiuc
Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

Cămașa a venit fără nasturi deoarece poziția lor a fost stabilită în cadrul acestei ședințe. Am câteva cămăși care deși îmi sunt bune, când mă așez se tensionează din cauza pozițiilor prost alese ale nasturilor. La această cămașă lucrurile sunt diferite.

Dsc_0132
Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

În fotografia de mai jos poți vedea proporția dintre lungimea mânecii sacoului și al cămășii.

Lungime Mânecă Cămașă
Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

Prețul unei astfel de cămăși este de 280 de lei. Fă o comparație cu tarifele de la alte ateliere și magazinele de specialitate și îți vei da singur seama dacă acest serviciu este sau nu pentru tine. Îți pot spune un singur lucru, în magazinele obișnuite nu îți poți personaliza cămașa.

Cămașa a fost gata la timp pentru a o putea purta în cadrul proiectului Pitti Uomo 85 – Inpired by Peroni Italy

Îți recomand să urmărești și episoadele costumul la comandă și pardesiul la comandă.

Prin StilMasculin ai o reducere de 10% la comenzile pe care le vei face la Gina. Atelier Gina Butiuc face parte din inițiativa susțin brand-urile românești.

Orar:
Cluj-Napoca: L, Ma: 12.00-18.00
Oradea: J, V: 12.00-18.00
Mi, S, D: numai cu programare prealabilă, în ambele locații.
Orarul este cu titlu orientativ și poate suferi modificări în funcție de programări.

Programări la:
telefon: +40 744 322 134
e-mail: gina.butiuc@ginabutiuc.ro

Related Posts

8 thoughts on “Cum se face o cămașă la comandă la Gina Butiuc

 1. Dan spune:

  Mai stii si alte magazine care fac astfel de camasi la comanda? Din pacate Gina nu lucreaza in Bucuresti si atunci e pic mai dificil de ajuns la ea.. :)

  1. Bogdan spune:

   Laci, ce material ai ales? Si cat de tare e gulerul?

   Dan, in Bucuresti poti merge la Gentlemen’s Corner, Ii gasesti in Piata Gemeni sau pe net. Ei fac camasi pe masura, deci fara probe intermediare, insa sunt deschisi la solicitari mai speciale, eu le-am cerut ca gulerul sa fie mai mic decat il fac ei de obicei.

   Un alt atelier ar fi la Gabriel Bespoke, dar pana acum nu am fost si nu pot sa recomand.

   1. Alex spune:

    Nu ai ratat nimic Bogdan. La Gabriel Bespoke am fost si mi-am facut niste camasi de curand si am fost destul de dezamagit.
    Selectia de materiale e destul de saraca si din ce au cred ca jumatate ar putea cel mult fi folosite pentru batiste… Ce am eu se sifoneaza foarte usor si dau impresia de material ieftin. Bine asa pana si eticheta lor s-a facut franjuri (cam o treime) dupa doar o spalare.
    Croiala e mediocra, nu zic ca nu au ceva special care sa smulga un „uau” nu designul e acelasi dintr-o croitorie de cartier.

    Din pacate sunt genul de produse pe care nu le poti da inapoi pentru ca nu corespund si uite asa am acum niste camasi scumpe si inutile, nu cred ca le voi purta.

 2. Suvagau Nicolae Alin spune:

  Excelent

 3. calin spune:

  buna, ce parere ai despre atelierul zergga din cluj, au locatia pe str Eroilor 32?
  ai auzit ceva de ei?

  mersi

  1. Laci spune:

   Am fost o data la ei, dar nu stiu cum lucreaza.

 4. rasvan spune:

  Sal Laci!
  Ma bucur sa vad cum treci incet-incet la bespoke.
  Nu stiam ca Gina face si camasi.
  Simona Hulber le face splendid. Ti-o recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *