Samsung Galaxy Note 3 And Galaxy Gear India Launch-1

În decembrie 2013 am avut ocazia să mă joc cu telefonul Samsung Galaxy Note 3 plus Gear (ceasul care se conectează la telefon).  Nu am să fac un articol foarte tehnic deoarece sunt alții mult mai pricepuți ca mine pe această nișă. Am să notez din punctul de vedere a unui utilizator obișnuit de „telefon inteligent”.

Samsung Galaxy Note 3 plus Gear

La prima vedere am fost intrigat de dimensiunile telefonului. L-am observat la cei din jurul meu, dar mi-am dat seama de adevăratele dimensiuni doar după ce l-am luat în mână. Adică mi-a fost aproape imposibil ca la volan să caut un număr în agendă și să-l apelez din cauza dimensiunilor mari. Dar aici intervine Galaxy Gear-ul care este un ceas care se conectează doar la Galaxy Note 3. Poți citi mesajele, să apelezi sau să preiei apeluri direct de pe Gear care cu siguranță este util  atunci când ești la volan. În plus, poți face fotografii cu ajutorul Gear-ul pe care îl poți folosi ca și cameră ascunsă.

Paradoxul este că deși are dimensiuni mari, bateria lui nu se descarcă la fel de repede ca și la telefonul pe care îl folosesc. Partea din spate a telefonului mi-a plăcut pentru că imită piele și îi oferă o eleganță aparte telefonului.

Am fost mulțumit de calitatea video a filmărilor efectuate și de avantajul pe care ți-l oferea ecranul mare când intram în diverse aplicații. Tot aici aș adăuga și rapiditatea cu care puteai lucra pe telefon.

În concluzie, Samsung Galaxy Note 3 e un telefon foarte bun pentru cei pe care nu-i deranjează mărimea sa şi sunt dispuşi să renunţe la ceasul cu care sunt obişnuiţi. Galaxy Gear face ca dimensiunile mari ale telefonului să poată fi trecute cu vederea mai uşor, având în vedere că nu trebuie să luaţi telefonul în mână aşa des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *