Samsung Galaxy Note

Acum o săptămână am avut o discuție înteresantă cu unul dintre cititori care mi-a specificat că nu vede rostul servietelor în această lume mega-tehnologizată. Are sau nu dreptate? Deși servieta are un loc bine definit în stilul masculin parcă pare dintr-o eră trecută. Asta nu înseamnă neapărat un lucru rău, dar dacă ne raportăm la bărbatul modern cel cu servietă parcă a uitat să se upgradeze.

Exprimă-te creativ cu gama Samsung Galaxy Note

Bărbatul modern se concentrează pe lucruri minimaliste pentru a fi cât mai flexibil în mișcare. Astfel, laptopul îl înlocuiește cu o tabletă, telefonul obișnuit cu unul inteligent și în unele cazuri clasicul ceas este înlocuit cu unul care se conectează la aproape toate device-urile din dotare precum cele din familia Samsung Galaxy. Din marea familie Galaxy avem noile apariții:  tableta Note 10.1, telefonul Samsung Galaxy Note 3 și ceasul Gear.

GALAXY Note 10.1 reușește să pună la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de productivitate. Multi window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar câteva din atributele care recomandă acest produs. Noua tabletă va deveni cu siguranță cel mai bun aliat al celor care doresc să se exprime creativ într-un mod original, dar și pentru a deveni mai eficienți în activitățile de zi cu zi. Acest lucru a fost testat în Londra prin intermediul unor artiști care au realizat diverse portrete folosind doar tableta și S Pen-ul. Ce a ieșit poți observa mai jos.

Inovaţia continuă de la Samsung conferă tabletei GALAXY Note 10.1 un design exterior optimizat. Spaţiul suplimentar al ramei a fost eliminat. Astfel, s-a realizat o micşorare a dimensiunii şi a greutăţii fără reducerea mărimii ecranului. Extindeţi capacităţile de efectuare a activităţilor din mers cu mobilitate maximă.

Husa premium din partea din spate, cu un aspect asemănător pielii, oferă tabletei GALAXY Note 10.1 un stil clasic.

Galaxy Note 10.1
GALAXY Note 10.1

Această tabletă este subțire și suficient de compactă pentru a te însoți în viața de zi cu zi, oferind totodată instrumente avansate de organizare.

Pe lângă caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 este pus în valoare şi de un design premium. În plus, Samsung le oferă utilizatorilor oportunitatea de a-și personaliza dispozitivul prin intermediul carcaselor disponibile în zeci de culori. Carcasele colorate sunt de apreciat pentru că suntem obișnuiți doar cu nuanțe de alb sau negru la telefon. Imaginează-ți ce ar însemna să ne îmbrăcăm doar în alb și negru. Avem nevoie de a ne exprima personalitatea prin stil, atitudine sau culoare și aceste caracteristici le găsim în hainele pe care le purtăm. Aceste trei caracteristici le putem extinde și prin intermediul accesoriilor electronice care ne însoțesc la fiecare pas pentru că asta încerc să te învăț pe Stil Masculin, să FII DIFERIT!

Galaxy Note 3 Color Options (2)
Samsung Galaxy Note

Unii utilizatori au spus că acea imitație din piele de pe partea de spate în combinație cu luniile laterale argintii ale telefonului îi oferă un aer retro fiindcă se aseamănă cu o servietă diplomat Samsonite din anii ’60. Avantajul carcasei care imită pielea este că telefonul nu îți va aluneca din mână, nu se va zgâria sau crăpa.

Funcția Action Memo îți oferă ocazia să lași pe telefon notițe scrise de mână cu ajutorul S Pen-ului. Este ca și cum ți-ai nota ceva cu pixul în agendă, doar că cu ajutorul telefonului o faci mult mai repede.

N1_013_Pen_Black

Husa Flip Wallet pentru Samsung Galaxy Note 3 a fost creată ținând cont de stilul de viață a utilizatorului și de a proteja telefonul menținând același aspect slim. În momentul în care îl scoți din buzunar va arăta ca o agendă sau un portofel stilat. În interiorul husei ai spațiu pentru o carte de credit care îți ușurează mobilitatea deoarece nu vei mai avea nevoie de un portofel sau de o geantă cu tine. Gama cromatică este bogată și îți permite să îți alegi nuanțe pe care le poți asorta la geantă, pantofi, etc.  Personal aș alege portocaliul și turcoazul.

Flip Wallet
Flip Wallet Samsung Galaxy Note

Samsung GALAXY Gear este un accesoriu definitoriu prin design-ul rafinat și finisajele de înaltă calitate. În plus, dispozitivul poate fi asortat aproape la orice ținută datorită gamei cromatice disponibile. Dacă tot am pus accentul pe personalizare, Samsung GALAXY Gear îți oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru și mai multe variante poți descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Galaxy Gear este disponibil în șase nuanțe: negru, bej, gri, verde lime, roz auriu și portocaliu pentru a fi în ton cu telefonul sau tableta  în funcție de gusturile personale. Datorită acestor nuanțe Samsung își dorește să se poziționeze ca și un accesoriu fashion care este în conformitate cu stilul tău de viață și îți oferă posibilitatea să îţi exprimi gusturile prin tehnologie.

În concluzie, aș folosi cele trei produse din gama Galaxy pentru că mi-ar ușura sarcinile zilnice. De exemplu, când am o întâlnire importantă, aceasta necesită și un laptop pentru a putea căuta niște informații, etc. Pe lângă faptul că laptopul meu este greu îmi oferă un mic disconfort. Acest aspect se poate rezolva cu o tabletă care este ușoară și suficient de mare pentru a putea naviga pe internet sau pentru a lua notițe. Cei care au copii mici îi pot învăța să deseneze când nu au clasicele ustensile la îndemână. Gândește-te ce ar fi mai uşor să porți cu tine de fiecare dată, o geantă cu un laptop sau doar o tabletă?

Telefonul m-a câștigat din punct de vedere al designului și prin accesoriile pe care ți le oferă. Dacă ai nevoie de o pată de culoare este de ajuns să schimbi carcasa din spate sau să îl accesorizezi cu husa premium Flip Wallet. În acea husă îți poți pune tichetul de parcare sau cartea de credit pentru a le avea pe toate în același loc.  Dacă ți-a uitat agenda acasă nu este nicio problemă deoarece cu ajutorul S Pen-ului îți poți face notițele pe telefon ca și cum ai scrie de mână. În acest caz telefonul îți înlocuiește clasica agendă și ești mai prietenos cu mediul pentru că nu ai folosit hârtie.

Galaxy Gear-ul este un ceas care se conectează doar la Galaxy Note 3. Poți citi mesajele, să apelezi sau să preiei apeluri direct de pe Gear care cu siguranță este util  atunci când ești la volan. În plus, poți face fotografii cu ajutorul Gear-ul pe care îl poți folosi ca și cameră ascunsă.

Toate cele trei împreună cântăresc mai puțin, îți ușurează semnificativ viața, arată bine combinate împreună și fac parte din aceași familie. Rolul acestor dispozitive este de a îți ușura sarcinile zilnice și de a îți oferi o experiență plăcută de fiecare dată când sunt utilizate pentru că sloganul Galaxy Note 3 este Design your life.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *