Experiența Lifebox - ce am descoperit despre acest serviciu

Probabil că te-ai întrebat de mai multe ori ce ar însemna să primești de fiecare dată mâncarea la o pocnitură din degete. Sau ce bine ar fi să poți mânca și ceva sănătos adaptat stilului tău de viață. Rutina ne omoară și din acest motiv parcă nu avem chef de nimic. De câte ori ți-ai pus întrebarea: ce să mănânc de dimineață, prânz, cină, astăzi, mâine?

Mai multe detalii despre experiența Lifebox

Lifebox mi-a făcut propunerea de a testa serviciul lor timp de o săptămână. În această perioadă de testare am mâncat doar meniul primit de la ei.

Pornești de la 4 variante la care poți face upgrade în funcție de numărul de kcal și tipul de mâncare pe care o agreezi. În doilea rând ai și varianta de test la 50 de lei. Nu o consider o sumă mare având în vedere că vrei să testezi un serviciu la care dorești să apelezi pe viitor. Precum e această experieță lifebox.

De cel puțin 3 ani sunt mai atent la ce mănânc datorită sportului pe care îl practic. Crossfit e un sport care se bazează pe o alimentație sănătoasă (circa 80%). Iar meniurile au fost realizate în colaborare cu un medic nutriționist. Din acest motiv am ales varianta sport pentru că fac mișcare de luni până vineri. E acel gen de sport la care se depune foarte mult efort. Pe scurt am avut două zile în care nu am reușit să mănânc cele 4 feluri de mâncare. Am și o explicație. Din păcate nu se fac livrări în zona în care stau eu. Adică Florești, jud Cluj.  Din acest motiv am cerut ca livrarea să se facă la sala de Crossfit. Practic ajungeam să mănânc dejunul lor între orele 9 și 10. Prima masă o aveam, acasă, pe la 6 dimineața. 

Test meniu lifebox.ro
Experiența Lifebox

Meniul se schimbă săptămânal și rețetele nu se repetă timp de 21 de zile. Poți vedea meniul pentru următoarea săptămână înainte cu câteva zile. Astfel vei știi exact dacă îți place sau nu ceea ce vei comanda. Momentan serviciul este disponibil pentru București, Cluj, Oradea și urmează să fie implementat și în alte orașe. Abonamentele se pot face lunar sau săptămânal.

Fiind un meniu sănătos te poți aștepta să dai peste chestii care nu o să fie pe placul tău. Posibil să dai de chestii pe care nu le mânânci în mod normal. Am prins o dată broccoli și carne de porc pe care nu le-am putut mânca. Nu îmi place broccoli și carnea de porc a fost prea seacă. În rest nu am ce reproșa.

Cât costă meniurile?

Meniul Veganbox(1200 kcal) pe o săptămână costă 448 lei adică 64 lei/zi 

Meniul Optimbox(1200 kcal) pe o săptămână costă 469 lei adică 67 lei/zi

Meniul Veggie-Fish Box (1200 kcal) pe o săptămână costă 469 lei adică 67 lei/zi

Meniul Sport(3000 kcal) pe o săptămână costă 595 lei adică 85 lei/zi

Prețurile diferă în funcție de numărul de calorii pe care ți-l alegi. La sport e fix 3000 kcal. 

În timp ce am testat serviciul am discutat cu persoanele din jur adică cele de la sală și de la birou ce părere au despre acest serviciu. Pune în balanță următoarele: timp economisit (adică dai comandă odată și o plătești odată, nu trebuie să mergi la cumpărături. nu trebuie să gătești și nu trebuie să deplasezi în alte locuri să mănânci), bani economisiți (depinde de bugetul fiecăruia, cunosc persoane care dau pe un prânz între 11-35 lei). mănânci doar chestii sănătoase și ai porțiile gata făcute.  

Evident acest serviciu nu se adresează pentru orice public. Dar dacă dai jumătate din meniul de lifebox pe zi la masa de prânz e o variantă bună de luat în calcul. 

Orice comandă se preia cel puțin cu 2 zile înainte. Mi se pare normal pentru că așa se pot și ei organiza mai bine din punct de vedere logistic. Un alt minus aș spune că este legat de zonele în care se fac livrările. Florești e cea mai mare comună din țară și acolo nu se fac livrări. Într-adevăr traficul din acea zonă poate fi o problemă.

Pentru o persoană activă și care este atentă la ceea ce mânâncă este un serviciu ideal. Pentru cineva care e la birou de dimineața până seara e serviciul ideal. Pentru cineva care dorește doar să slăbească lifebox reprezintă doar o parte din proces. Depinde și de stilul tău de viață. 

Poți afla mai multe despre Lifebox aici. Dacă faci comandă și folosești codul: stilmasculin vei avea reducere de 10% pentru comenzi între 2 și 14 zile.

Ai testat Lifebox? Cum ți se pare?

Care e experința lifebox pentru tine?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.