Costume La Comandă La Gina Butiuc

Îmi place să vizitez diverse ateliere, să ating materiale de calitate și să port discuții cu persoanele care pun pasiune în tot ceea ce fac.  Pe lângă pasiune vreau să aflu și istoria din spatele atelierului care îl face să fie cu adevărat special pentru ca piesele de artă care ajung la clienți să fie confortabile și plăcute(din punct de vedere vizual). În urma acestor discuții încep să înțeleg mai bine povestea din spate adică cea nespusă pentru ca totul să funcțieneze perfect.

Costume la comandă la Gina Butiuc

Cei vechi, dar și cei noi, din acest domeniu trăiesc această poveste zilnic. Din punctul meu de vedere nu este una foarte plăcută pentru că necesită multe ore de muncă (atât ziua precum și noaptea), stres, întâlniri cu diverse tipologii de clienți, furnizori plus multe alte lucruri care necesită retușuri în ultima secundă pentru ca acel client să fie mulțumit și sunt sigur că nu am reușit să le enumăr pe toate. Satisfacția clientul de la sfârșitul zilei face ca aceste probleme să dispară.

Această energie pozitivă pe care ți-o oferă clientul când într-un final a ales și a perfecționat produsul special conceput pentru el este de neprețiut.  Astfel de lucruri se întâmplă la Gina Butiuc fie că e vorba de un adolescent, fetiță, bărbat, femeie, politician sau manager de firmă.

Atelier Gina Butiuc
Atelier Gina Butiuc

În această vara am avut ocazia să testez cum se face un costum la comandă și să aflu mai multe detalii despre ce înseamnă acest tip de afacere. Cei care ați intrat în posesia cărții Cum să te îmbraci bine cu bani puțini ați reușit să citiți cele două secțiuni pe care Gina Butiuc le-a semnat.

Sunt brand-uri mari din România care nu au prezență online și se încăpățânează să rămână la același stadiu. Gina vrea mai mult și nu îi place când e totul bine și călduț pentru că vrea să iasă din zona de confort să-și depășească granițele. Un prim pas, este deschiderea atelierului din Cluj Napoca, de pe strada Eroilor, nr 18. Un alt pas este continuarea colaborării pe care am început-o în vară. Proiectul pilot a fost despre cum se face adevăratul costum la comandă. Astfel am avut patru etape pe care le puteți vedea aici. Și pentru că vrem mai mult, vei putea observa alte piese special concepute pentru mine marca Gina Butiuc în viitoarele articole.

Gina Butiuc
Gina Butiuc

Îți recomand să experimentezi hainele la comandă pentru a vedea o diferență între un produs personalizat și unul de pe raft. Prin StilMasculin ai o reducere de 10% la comenzile pe care le vei face la Gina. Atelier Gina Butiuc face parte din inițiativa susțin brand-urile românești.

Orar:
Cluj-Napoca: L, Ma: 12.00-18.00
Oradea: J, V: 12.00-18.00
Mi, S, D: numai cu programare prealabilă, în ambele locații.
Orarul este cu titlu orientativ și poate suferi modificări în funcție de programări.

Programări la:
telefon: +40 744 322 134
e-mail: gina.butiuc@ginabutiuc.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *