Cum se face pardesiul la comandă

Am trei paltoane în garderobă, dar pe această vreme nici unul nu îmi oferă confortul termic necesar. Astfel am făcut câteva vizite la atelierul Ginei Butiuc pentru a testa cum se face un pardesiu la comandă. Sunt necesare în jur de 3-4 vizite/probe pentru a vedea piesa care a fost special concepută în urma legătura dintre tine și designer.

Cam așa arată pardesiul când l-am probat cu și fără sacou pentru a verifica dacă s-au respectat proporțiile. La recomandarea Ginei am ales să-mi facă un pardesiu mai lung față de cele pe care le port în mod regulat. Sunt mulțumit de acest efect și cred că mi-ar fi părut rău dacă m-aș fi încăpățânat să aleg o variantă mai scurtă.

Cum se face pardesiul la comandă

Pardesiu
Cum se face pardesiul la comandă

În funcție de caz la ultima probă sunt necesare mici ajustări. Astfel, am mai cerut Ginei încă doi nasturi pe care i-a cusut pe loc și butoniere la reverele pardesiului.

nasturi pardesiu
Cum se face pardesiul la comandă

Mi-am pus batista de buzunar pentru a găsi un echilibru între nasturele de sus, buzunar și batistă pentru ca zona pieptului să nu pară prea încărcată. Distanța dintre nasturi s-a păstrat la 12 cm.

nasturi
Cum se face pardesiul la comandă

Un detaliu care mi-a atras atenția în mod special a fost felul în care stă haina când o port descheiată. De regulă la pardesiile la două rânduri arată urât  când sunt purtate descheiate datorită excesului de material. Gina a eliminat tot ceea ce a fost în plus pentru ca din punct de vedere estetic să arate bine atât încheiat precum și descheiat.

Urmele albe de cretă de pe revere marcează poziția viitoarelor butoniere.

Psrdesiu
Cum se face pardesiul la comandă

Și piesa de rezistență care face ca fiecare haină făcută la comandă să fie cu adevărat specială…

Pardesiu personalizat
Pardesiu personalizat

…să găsești pe ea numele tău brodat.

Am ieșit cu pardesiul în lume și am parte de multe complimente în special din partea femeilor care au apreciat croiul, textura și culoarea materialului. Dar adevăratul test se va întâmpla în luna ianuarie.

Îți recomandat să te uiți peste pasul 1 și pasul 2 despre cum se face un pardesiu la comandă.

Dacă ți-am strârnit interesul, aruncă o privire și peste cum se face un costum la comandă.

Îți recomand să experimentezi hainele la comandă pentru a vedea o diferență între un produs personalizat și unul de pe raft. Prin StilMasculin ai o reducere de 10% la comenzile pe care le vei face la Gina. Atelier Gina Butiuc face parte din inițiativa susțin brand-urile românești.

Orar:
Cluj-Napoca: L, Ma: 12.00-18.00
Oradea: J, V: 12.00-18.00
Mi, S, D: numai cu programare prealabilă, în ambele locații.
Orarul este cu titlu orientativ și poate suferi modificări în funcție de programări.

Programări la:
telefon: +40 744 322 134
e-mail: gina.butiuc@ginabutiuc.ro

Related Posts

8 thoughts on “Cum se face pardesiul la comandă – partea a treia

 1. Vladimir spune:

  Pardesiul este prea stramt in talie. Se poate observa acest lucru in momentul in care este inchis la cei doi nasturi. Primul nasture tensioneaza si astfel apare acele cute evidente care urca spre piept. Pe langa asta, vad un exces de material si la umeri. Personal i-as fi micsorat pentru ca maneca sa imbrace mai bine bratul.

  1. Andrei spune:

   Mai mult ca sigur „excesul” acela de material a fost gandit pentru ca pardesiul sa poata fi imbracat peste un sacou .

 2. Have fun at Pitti Uomo! :)

 3. Razvan spune:

  Care a fost pretul total pentru pardesiu ?

  1. Laci spune:

   Peste 1000 de lei.

 4. Tavi spune:

  Salut,Cat a ajuns pretul pardesiului(cel portocaliu)?Daca nu poti sa raspunz nu este nici o problema.Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *