Philips Perfect Care Pure

Acum mulți ani fierul de călcat era destinat femeilor gospodine care puneau accent pe hainele bine călcate. Chiar dacă acel fier de călcat care se punea pe soba încinsă era foarte greu pentru a putea da randament, tot femeile se ocupau de acest lucru. Avansând în tehnologie fierul de călcat s-a transformat și adaptat  la cerințele noastre devenind un accesoriu ușor de utilizat.

Fierul de călcat Philips Perfect Care Pure

Mi-a luat mult timp să îmi fac curaj de a încerca fierul de călcat Philips Perfect Care Pure, din motivul că sunt un bărbat căruia nu îi place să calce și privește cu reticență orice avantaj din punct de vedere tehnologic. Până în punctul în care am conectat aparatul în priză și nu m-am putut opri din călcatul hainelor. A fost așa de simplu de utilizat deoarece am apăsat butonul pentru aburi și am trecut cu fierul de două- trei ori peste material și era gata călcat și asta fără să folosesc apret.

Aparatul mi-a creat o dependență pentru că a devenit un obicei zilnic folosirea lui indiferent dacă aveam sau nu ceva de călcat. Cu acest fier de călcat Philips Perfect Care Pure îți poți scoate din vocabular „material care se calcă greu” pentru că nu-i rezistă nici cea mai încăpățânată țesătură.

Fierul de călcat Philips Perfect Care Pure
Fierul de călcat Philips Perfect Care Pure

De ce ne-ar fi de folos un astfel de fier de călcat, nouă bărbaților? Pentru că am elimina mersul la curățătorie  și utilizarea lui devine o experiență din ce în ce mai plăcută. Este așa de simplu de folosit încât în maxim 3-4 minute ți-ai călcat cămașa sau pantalonii și nu trebuie să ai experiență pentru că vei ajunge să faci totul intuitiv de parcă ai călcat haine o viață întreagă.

 La  Philips Perfect Care Pure mi-a plăcut că este dotat cu un senzor care recunoaște aproape toate tipurile de materiale. Dacă e să comparăm cu un fier de călcat clasic, la aparatul Philips nu mai este nevoie să setăm temperatura aparatului pentru sintetic, bumbac sau lână pentru că o va face automat. Un alt avantaj important este că poți „uita” fierul de călcat încis pe material în timp ce vorbești la telefon sau răspunzi la ușă fiindcă că nu va arde sau îngălbenii țesătura.

Fierul de călcat poate înlocui lejer un steamer care este folosit în magazine pentru a scoate cutele din haine. De acum, sacourile și hainele groase nu vor mai fi șifonate.

Călcare verticală
Călcare verticală

Philips Perfect Care Pure se poate numi foarte ușor stație de călcat pentru că se apropie de aparatura pe care o găsești la ateliere de croitorie sau în curățătoriile profesioniste. În plus, fierul de călcat vine cu posibilitatea de a folosi un cartuș pentru a opri depunerile anticalcar un lucru frecvent întâlnit la aparatele obișnuite cu aburi.

Pastilă anticalcat Philips Perfect Care
Cartușul anticalcar Philips Perfect Care

Care este cea mai neplăcută experiență pe care ai avut-o la călcatul hainelor?

Related Posts

11 thoughts on “Am testat fierul de călcat Philips Perfect Care Pure

 1. Catalin spune:

  Laci spune-mi te rog unde gasesc sa cumpar pantalonii pe care ii porti in acest post.Ce culoare ar trebui sa aiba pantofii care s-ar potrivi la pantalon.

 2. Marius spune:

  „Un alt avantaj important este că poți “uita” fierul de călcat încis pe material în timp ce vorbești la telefon sau răspunzi la ușă fiindcă că nu va arde sau îngălbenii teșătura.” Cu mentionarea, de a avea grija ce anume duci la ureche, telefonul..sau calcatorul..:))

 3. Chiru Adrian spune:

  Tu faci reclama la philips , iei bani pt asta si noi pierdem timpu ca prostii………….

 4. Mihai spune:

  Am 2 camasi frumoase dar greu de calcat pt ca dupa calcat, mai raman inca dungi. Le-am dus la o curatatorie selecta sa le calce bine si surpriza. Aveau inca dungi. :(
  De atunci imi calc camasile acasa cu fierul de calcat obisnuit. Nu cred ca acest fier de calcat aduce vreo schimbare.
  Barbatii care nu stiu sa calce sunt niste handicapati.

  1. Andrei spune:

   Stai linistit , o camasa buna se recuoaste dupa calitatea materialului , implicit dupa cat de usor se calca .

 5. Dragos Eugen spune:

  bine punctat Adrian

 6. Laci Nagy spune:

  Nu inteleg comentariul tau.

 7. Colceag Mirela Florentina spune:

  Folosesc acest produs de 3 saptamani si sunt foarte multumita de el: calca orice material si descalta orice cuta, hainele nu raman lucioase dupa ce calci, este extrem de usor de folosit, nu trebuie sa reglezi temperatura sau tipul de material folosit si se opreste singur in caz ca-l uiti in priza. Recomand tuturor!

 8. Ana-Maria Ionescu spune:

  Am primit aceasta statie de calcat in cadrul campaniei de testare oreganizate de BUZZStore si Acasă cu Philips si sunt extrem de incantata de rezultate. Pentru mine ca si sotie, calcatul era o activitate pe care nu o puteam evita iar statul in picioare ore intregi in fata mesei de calcat incercand din rasputeri sa elimin cutele extrem de incapatanate de pe camasile sotului este clar ca nu era o placere :D
  Dar acum, cu minunatia asta de statie totul s-a simplificat, nu mai sunt nevoita sa ud camasile inainte de a ma apuca de calcat, nu mai folosesc clasica batista peste, nu mai reglez temperatura fierului la fiecare camasa in parte…este ceva ce nu-mi imaginam ca se poate.
  Sotul, a incercat-o si el si a spus ca intr-adevar este usoara, comoda si sigura – asa ca DA, cu ajutorul statiei de calcat Philips PerfectCare Pure calcatul este si pentru barbati!!!

 9. G.A. spune:

  Am primit o stație de calcat ca aceasta ,dar supriza neplăcuta a fost cand am vrut sa calc,nici urma de abur… si sta lampa aprinsa pe albastru si verde… ce poate sa aibă? Chitanta nu am la el ca sa-l duc in service. S-a mai lovit cineva de aceasta problema ? Cum ati rezolvat-o?

  1. Laci spune:

   Eu inca folosesc aceeasi statie de cand am facut materialul si nu am nicio problema. Ai pus suficienta apa pentru a putea face acei aburi? In cel mai rau caz te duci cu statia la un service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *