mâneci lungi cămașă

Presupun că te-ai intersectat până în prezent cu cămăși care au mâneci prea lungi la cămașă. În acest articol vei găsi câteva soluții la această problemă.

Acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Fie ești scund, fie ai mâini scurte sau croiul de la brand-ul respectiv nu e pe măsura ta.

Ce să faci dacă ai mâneci prea lungi la cămașă

1) Cămașa la comandă

Este cea mai simplă alegere. Vei putea alege atât cămăși made to measure precum și cele bespoke. În ambele situații poți alege materialul și interveni asupra designului (tip de guler, manșete, etc), dar costurile sunt mai mari față de cămașă normală. În plus, nu poți primi cămașa pe loc ca și una luată din magazin. Vei găsi astfel de servicii în online, dar trebuie să fi atent la modul în care te măsori.

2) Cămăși cu mâneci mai scurte

Vei găsi brand-uri nișate precum Peter Manning NYC care fac astfel de cămăși cu mâneci scurte. Iar aici nu mă refer la acele mâneci scurte pe care le observăm la bărbați din cauza temperaturilor ridicate.

3) Rulează-ți mânecile cămășii

Este o variantă simplă și necostisitoare. Dar de acest artificiu nu poți profita lună de lună. Când începe sezonul friguros e penibil să umbli doar în cămașa și cu mânecile rulate.

4) Mânecile se pot scurta

Dacă nu dorești să îți faci la comandă de fiecare dată și ți-ai găsit un brand preferat te poate ajuta un croitor specializat pe retușuri. Acesta îți poate scurta lejer mâneca cămășii

5) Poartă ceva peste cămașă

Trebuie să fie o piesă vestimentară cu mâneci lungi precum pulover, cardigan, sacou, jacheta etc. În acest caz nu se va observa cât de lungă e mâneca cămașii. Gândește în termeni de layering. Și nu uita să-ți lași 1-2 cm din manșeta cămășii la vedere.

6) Jartierele clasice

jartiera mâneci lungi cămașă

Cu siguranță ai văzut în diverse filme sau seriale, cu temă clasică, acest accesoriu. Sunt niște benzi simple elastice care se pun deasupra cotului. Practic trebuie să tragi de mâneca cămășii înspre umăr și să pui jartiera. Rolul ei este a ține cămașă la aceea lungime.

Ce alte soluții ai mâneci prea lungi la cămașă?

sursa: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *