Ziua internațională a whisky-ului 2020

Ziua internațională a whisky-ului are loc anual în a treia sâmbătă din luna mai. Această zi specială este sărbătorită de toți iubitorii de whisk(e)y prin cadrul unor degustări, evenimente sau întâlniri.

Mai multe detalii despre ziua internațională a whisky-ului

În această zi specială trebuie să te bucuri de whisk(e)y-ul tău preferat indiferent de varietate, de cât de vechi este sau de prețul acestuia.

Pentru a lua parte la acest eveniment, alături de comunitatea iubitorilor de whisk(e)y care în acest an are loc în data de 16 mai trebuie să urmărești acest hashtag #WorldWhiskyDay în social media.

Ce fel de whisk(e)y vei degusta? Care este marca preferată de whisk(e)y? Cu cine vei ciocni un pahar de whisk(e)y? Cum îți place să bei whisk(e)y-ul? Sec, cu gheață sau amestecat într-un cocktail? Sau poate vrei să îți testezi cunoștințele și să faci un blind test. Posibilitățile sunt nenumărate pe care le poți încerca în această zi.

Sau poți participa alături de fondatorul World Whisky Day Blair Bowman la quiz-ul pe care îl va organiza aici. Deasemenea vor avea câteva livestream-uri pe pagina lor de Facebook și Instagram.

Chiar dacă nu ai mai încercat whisk(e)y până acum probabil aceasta este șansa ta de a testa acest distilat. Dacă ai vrea să cunoști mai multe despre whisk(e)y poți vedea aici articolele de pe site.

Mai jos poți vedea colecția mea de whisk(e)y.

Ziua internationala whisky 2020 colecție Stil Masculin

Cum sărbătorești de ziua internațională a whisky-ului? Care este whisk(e)y-ul tău preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *