Men'S Cave Au Deschis Un Magazin În Sun Plaza

Cu Men’s Cave am interacționat de la înființare ceea ce m-a ajutat să văd progresul, dar și munca din spatele culiselor mai ales că s-au mutat în Sun Plaza. Să ai un brand de haine nu e un lucru ușor mai ales în România când consumatorul de fashion e îndreptat spre cel mai mic preț și spre cele mai cunoscute mărci. Să nu mai pun în calcul concurența.

De ce Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza

Men'S Cave Sun Plaza
Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza

2017 a venit cu o provocare pentru cei doi antreprenori Sorin și Raluca. Au mutat magazinul Men’s Cave de pe strada Bărăției, nr 33 în Sun Plaza. Până la urmă e o decizie normală. Comerțul stradal nu prea funcționează în România și pe lângă clienții fideli ai nevoie ca să te descopere și alții. Pasul natural e să deschizi un magazin în mall.

Ceea ce se poate vedea acolo e experiența acumulată în acești ani, nopți nedormite, feedback de la clienți, găsirea celor mai optimi furnizori de materiale, dar și fabrici pentru ca producția să fie Made in România.  Mai are rost să pun în calcul riscul și investiția mare asumată? Dacă crezi că e așa ușor să deschizi în mall ești invitatul meu.

O dată cu această deschidere Men’S Cave au introdus colecția 100% produsă în România. O promisiune pe care au făcut-o în 2016 și au respectat-o.  Și vin cu un îndemn. Haide să susținem producția locală pentru că și la noi se fac lucruri bune. De ce e obligatoriu ca totul să fie Made in Italy? Și haide să nu mai judecăm de fiecare dată după preț deoarece un producător din România nu va putea concura cu un brand fast fashion.

Stil Masculin Mens Cave Blazer
Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza

Printre altele la Men’s Cave Sun Plaza vei găsi cămăși, costume, sacouri, pantaloni, încălțăminte, dar și accesorii produse în România.

Foto: The Wolfeye

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *