Haine Handmade România

V-am făcut cunoștință cu Men’s Cave acum câteva luni în care v-am descris progresul lor, dar și inițiativa lor de a avea în magazin 100% haine handmade în România.

Men’s Cave au lansat noua colecție de haine handmade in România

La ultima mea vizită în București am avut plăcerea de a vedea o partea din noua colecție. Le-am și spus în aceeași seară că îmi plac sacourile deoarece sunt apropiate ca structură, dar și croi de cele pe care le găsești în brand-urile de costume speciale destinate bărbaților. Este suficent să urmărești linia și lățimea reverelor.

Haine Handmade România
Men’s Cave au lansat noua colecție de haine handmade in România

Ce înseamnă noua colecție? Țesături fine, lână super 100’S, super 110’S, croieli noi, combinații relaxate, calitate ireproșabilă și eleganță cât cuprinde. Pe scurt, filosofia Men’S Cave – Clothing Concept Store.

„Încercăm să dăm un suflu nou stilului vestimentar pe care bărbatul din România îl poartă în acest moment. Sacourile, vestele, pantalonii sunt oferite clienților ca piese separate și sunt gândite să se poată combina foarte bine cu alte produse. Astfel putem face dintr-o ținută elegantă una smart casual doar schimbând piesele între ele.

Haine Handmade România
Men’s Cave au lansat noua colecție de haine handmade in România

Colaborarea, pe partea de țesături, cu un furnizor din Italia ne-a ajutat foarte mult pentru că am avut o diversitate mare de țesături din care să alegem și am încercat să aducem în colecția ready to wear țesături care în mod normal se folosesc doar de către brand-urile care fac made to measure” a declarat Raluca Huzum.

16-1-Copy

Încă de la începutul business-ului, cei doi proprietari au vrut ca hainele să le poarte amprenta, să îi reprezinte în totalitate și să fie obiecte vestimentare cu suflet românesc. Datorită faptului că au reușit să producă această colecție în Romania, într-o fabrica cu tradiție în confecțiile pentru bărbați de peste 20 de ani, visul lor a devenit realitate. Amândoi s-au implicat personal în alegerea țesăturilor, a croielilor și a formelor hainelor, iar rezultatul final este unul de care sunt foarte mândri.

22-Copy

Acelasi lucru se poate spune și despre noua colecție de pantofi care le poartă amprenta în totalitate. Au decis că trebuie să pună în aplicare toate ideile pe care le au, să îmbine țesături cu piele, să apeleze la combinații de culori mai neobișnuite, pentru a aduce în prim plan o colecție cu adevărat diferită și originală.

21-1-Copy

Haide să îți spun punctele forte al acestei colecții. Dacă te uiți atent la piesele de mai sus acestea se pot combina foarte bine între ele. Un alt avantaj este că îți poți lua doar sacoul și vesta dintr-un costum sau vesta și pantalonii sau orice combinație dorești. Colecția Men’s Cave este împărțită în două capsule. Una este colorată pentru persoane îndrăznețe, iar cealaltă pentru cei care se îmbracă clasic monocromatic.

24-1-Copy

La fel de mândri sunt și de echipa pe care o au alături pentru campania de promovare a acestei colectii:
Fotograf: Ciprian Strugariu
Modele: Ștefan Cobori și Răzvan Popa
Hair Styling: Cristian Sava / Urban Hairdressers
Creative Team: Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Robert Diaconeasa/ DaddyCool.ro

Ce părere ai despre inițiativa Men’s Cave de a avea haine handmade realizate în România?

Men’s Cave se află în București, în Sub Plaza.

Related Posts

1 thoughts on “Men’s Cave au lansat noua colecție de haine handmade in România

  1. Mihaela spune:

    Buna ziua!
    As dori sa aflu va rog,daca mai aveti în stoc pantaloni casual( bumbac MCJ 02) culoarea verde, mărimea M
    Multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *