Colecția de ceremonie 2017 by men's cave

Acum trei ani  Men’s Cave a cochetat cu ideea de a avea costume de ceremonie, dar cu timpul au renunțat la acest fapt. De când au început să-și vândă propriile colecții made in Romania, au mai dat încă o șansă ținutelor de ceremonie și astfel au mai câștigat clienți noi.

Colecția de Ceremonie Men’s Cave 2017

Majoritatea brand-urilor masculine vând cel mai bine în această perioadă costume de ceremonie având în vedere că au loc foarte multe nunți și evenimente. Împreună cu Men’s Cave suntem susținători ai brand-urilor și a producătorilor locali.

Noua colecție de ceremonie Men’s Cave se diferențiază prin dinner jacket-uri cu personalitate, nasturi texturați sau sacouri semicăptușite pentru a oferi lejeritate purtătorului. Chiar dacă colecția este Ready To Wear, Men’s Cave colaborează cu croitori pricepuți pe partea de retușuri.

ceremonie men's cave

Chiar dacă anumite piese par simple în fotografii, trebuie să le vezi în magazin pentru că textura și finețea materialului nu se poate observa în imagini. La Men’s Cave nu vei găsi articole exagerate cum sunt acele sacouri paisley din brocard sau lucioase care din păcate se promovează în magazine de renume.

Ceremonie Mens Cave2

O ținută completă este în jur de 2600 de lei. În plus, o parte din colecție s-a vândut dinainte ca ea să fie expusă în magazin.

Ținutele sunt disponibile în showroom-ul din Bărăției, Nr. 33, sector 3, Bucuresti. Mai multe detalii, cât și întreaga colecție, se poate găsi pe site-ul Men’s Cave.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *