Metaxa Grande Fine

Cei de la Metaxa ne-au obișnuit deja cu multe dintre edițiile speciale pe care le-au lansat. Fie că au lucrat cu parfumieri cunoscuți pentru ediția Metaxa Angels’ Treasure, fie cu diverși designeri pentru ediția Metaxa Aen consider că reprezintă cadoul ideal pentru iubitorii de brandy în special pentru colecționari.

Noua ediție limitată METAXA GRANDE FINE aduce un tribut Greciei, tradițiilor sale, măiestriei și stilului de viață atât de specific. În plus, amestecul de distilate și vinuri Muscat din insula Samos a consacrat METAXA Grande Fine ca pe o alegere sofisticată pentru cunoscătorii de băuturi fine.

METAXA Grande Fine- cadou pentru iubitorii de brandy

Astăzi, acest distilat este disponibil într-o ediție de colecție ce are ca inspirație același stil specific grecesc, într-o interpretare nouă, cu un aspect contemporan, realizată de un renumit designer, Rodanthi Senduka. Această ediție limitată va fi disponibilă în doar câteva mii de sticle, începând cu aprilie 2017.

Mgf Bottlegiftbox Copy

„Designul este inspirat din peisajele pitorești grecești, micile străzi înguste, frumoasele modele minimaliste și simplitatea arhitecturii cicladice. Formele dictează design-ul. Simplu, expresiv și uman. Peisajul idilic dă tonul paletei de culori: alb pentru arhitectura cicladică, albastru pentru culoarea mării și auriu pentru strălucirea soarelui. Abordarea minimalistă este intenționată deoarece, în opinia mea, băutura vorbește pentru sine iar design-ul lasă spațiu pentru interpretare și descoperire.” spune designerul.

METAXA Grande Fine este un amestec de distilate învechite și vinuri aromatice de Muscat din insula Samos, cu un gust bogat și fin.

De culoarea chihlimbarului închis, METAXA Grande Fine dezvăluie o consistență plină, echilibrată, cu arome de condimente dulci, fructe uscate și stejar învechit.

Sugestii de servire: de preferință simplu sau cu gheață.

Aspect: chihlimbar închis

Arome: stejar, condimente dulci, caise și prune uscate, lemn dulce.

Gust: plin, condimentat, cu note de stejar învechit, nucșoară, struguri albi, miere, tutun, cedru
ABV: 40%.

Metaxa Grande Fine se poate găsi aici.

Am auzit o chestie interesantă în această săptămână: Fie ești iubitor de brandy (coniac în funcție de caz) , fie de whisk(e)y.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *